Scenariu complotist folosit împotriva familiei Șoșoacă. Capcana “jurnaliștilor italieni” de la Rai 1

Scenariu complotist folosit împotriva familiei Șoșoacă. Capcana "jurnaliștilor italieni" de la Rai 1

Prezentă pe la aproape studiourile televiziunilor cu mare audiență din România, senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă a luat contact cu mare parte a jurnaliștilor din presa autohtonă, deci ar fi fost pusă imediat în gardă dacă vreo televiziune și-ar fi trimis o echipă cu rele intenții până la domiciliul acesteia, informează Glasul info.

Mult mai ușor i-a fost unei echipe de străini, o forță pestriță, multinațională (n.r. de ce doamne iartă-mă ar fi o echipă a unei televiziuni italiene precum Rai 1, formată dintr-un sârb, un turc și o așa zisă italiancă, dar care vorbesc în limba engleză, când în peninsula italiană este arhicunoscut deja faptul prin intermediul magistratului Angelor Giorgianni că doamna Diana Iovanovici-Șoșoacă este o cunoscătoare a limbii italiene?) să se apropie de senatoare și să pună în scenă un complot menit să provoace și să creeze un incident practic din nimic.

În ce a constat complotul, înscenarea “jurnaliștilor italieni” de la Rai 1? Veniți chipurile să-i ia un interviu doamnei senator Diana Iovanovici-Șoșoacă, aceștia s-au apucat să filmeze fără acordul gazdei prin imobilul soților Șoșoacă, devenind la un moment dat chiar recalcitranți în atingerea scopului lor, deși li s-a atras atenția că n-au permisiunea proprietarului imobilului să filmeze.

De aici se ajunge la solicitarea unui echipaj de poliție care ajuns la fața locului ia poziție de momâie, mimând intervenția, ba chiar mai mult, ajungând la anumite contacte fizice cu soțul senatoarei Diana Iovanovici-Șoșoacă, în loc să ia măsuri împotriva instrușilor. Cei care se erijau ca jurnaliști de la televiziunea italiană Rai 1 chiar or fi fost jurnaliști? Iar cei care se erijau în polițiști chiar or fi fost polițiști? Pentru că din relatările senatoarei nu reiese că respectivele persoane și-ar fi cunoscut meseriile pe care spuneau că le practică…. Video aici

Sursa: Glasul info


Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un like și să distribuiți pagina de Facebook

Lasă un răspuns