Tik Tokerii se simt amenințați după excluderea lui Cristi Danileț din magistratură: “Vasilică vine să ne fure pâinea de la gură!”

GETTY IMAGES

Judecătorul Cristi Danileț, de la Tribunalul Cluj, a fost sancționat de Secția pentru judecători a CSM în materie disciplinară cu excluderea din magistratură. Sancțiunea poate fi atacată cu recurs la ÎCCJ.

Danileț a fost sancționat pentru manifestările de pe rețelele de socializare, în baza art. 99 din Legea 303/2004. Judecătorul a fost găsit vinovat de „manifestări care aduc atingere onoarei sau probității profesionale ori prestigiului justiției, săvârșite în exercitarea sau în afara exercitării atribuțiilor de serviciu”.”, scrie stiripesurse.ro

Surprins pe rețelele sociale mai aparte, frecventate mai curând de către cei foarte tineri, copii și adolescenți, decât de cei de vârsta sa, fostul magistrat Vasilică-Cristi Danileț a arătat o parte mai puțin cunoscută a sa. Acesta a fost suprins în mai multe clipuri video în ipostaza de adolescent întârziat. El apare executând mișcări de karate sau tot felul de maimuțăreli care potrivit colegilor săi din magistratură, acestea aduc atingere imaginii justiției. Vezi video: aici

Am fost curioși și noi să vedem cum s-a maimuțărit fostul magistrat pe Tik Tok și am rămas șocați de valurile de mesaje de bucurie care curgeau pe rețelele de socializare după excluderea lui Dănileț din magistratură.

Singurii care n-au fost deloc fericiți din cauza excluderii lui Dănileț din magistratură au fost Tik Tokerii, care se simt ameninați: “Vasilică vine să ne fure pâinea de la gură!”.

  • PS: Acesta este un pamflet și trebuie privit ca atare!

Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un like și să distribuiți pagina de Facebook

Lasă un răspuns