Mihai Tîrnoveanu: 21 decembrie 2021 este o Dată din Istorie. Doar de noi depinde ce fel de Dată va fi.

Asociația Calea Nemului

Ridică-te, Gheorghe! Ridică-te, Ioane! Manifestul lui 21 Decembrie 2021

Parlamentarii se pregatesc să instaureze, la ordinul străinilor, o nouă dictatură asupra poporului român. Vom fi în stradă marți ca să le reamintim că nu au fost votați de străini. Politicienii sunt obligați să asculte voința suverană a poporului. Poporul nu vrea niciun fel de certificat digital. Poporul nu vrea dictatură. In alte ocazii, au fugit ca să nu dea ochii cu românii. De astă dată, vom fi atât de mulți, incât nu ne vor putea ocoli!  21 decembrie, mobilizare fără precedent!

Pe 21 decembrie, ora 9 dimineața, mergem peste ei la parlament, pentru a nu veni ei, peste noi, cu certificatul covid la locurile de muncă! Marti, renunțați la o singură zi de lucru, pentru a nu fi nevoiți să renunțați la serviciul vostru, fără a vă pierde Libertatea!

Mergem împotriva lui Arafat, Iohannis, Rafila, Ciucă, împotriva unui clan parlamentar care vrea să lege în lanțuri destinele noastre pentru a sluji unei puteri internaționaliste care are misiunea de a ne distruge complet. Mergem împotriva unui întreg sistem care ne umilește.

Pe 21 decembrie, 89, oamenii simpli din popor au ieșit în stradă împotriva dictaturii comuniste pentru a fi liberi. Au înfruntat gloanțele, au înfruntat frica, moartea. au sperat ca măcar copiii lor să fie liberi. Generații întregi din Istorie au dat jerfă pentru Libertate. Suntem o altă Generație de luptă, de suflete ale aceluiași Neam, o Generație asupra căreia se defășoară un atac fără precedent și de aceea răspunderea noastră, a fiecăruia dintre noi, este imensă. Dacă noi vom capitula, va fi aproape imposibil să se nască o altă Generație de luptători după noi.
21 decembrie 2021 este o Dată din Istorie. Doar de noi depinde ce fel de Dată va fi. O mare mulțime într-o zi de marți îi va cutremura pe toți, vor fi obligați să țină cont de noi. Vom fi hotărâți.

Prezent la Parlament! Pentru libertate!

Mihai Tîrnoveanu


Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un like și să distribuiți pagina de Facebook

Lasă un răspuns