Senatorul Claudiu Târziu: Certificatul verde nu este despre sănătatea românilor, ci despre CONTROLUL românilor. După 32 de ani strigăm din nou: LIBERTATE!

Foto: Claudiu Târziu

Senatorul Claudiu Târziu, copreședintele AUR, a transmis, marți, din mijlocul protestului organizat la Parlament, un mesaj puternic, cu privire la amenințarea care planează asupra României prin impunerea obligativității certificatului sanitar și instaurarea unei dictaturi medicale, informează Rost Online.ro.

„După 32 de ani strigăm din nou: LIBERTATE. Se încearcă acum instaurarea unei noi dictaturi în România și punerea românilor în jug.

De data aceasta, prin mijloace mai ușoare.

De data asta, nu cu amenintarea cu pușcăria, ci cu amenințarea că nu avem acces la locurile noastre de muncă, nu avem acces în magazine, nu avem acces să ne vedem prietenii.

Despre asta este vorba în tentativa de impunere a certificatului verde, care nu este pentru sănătatea românilor, ci pentru controlul românilor.

Certificatul verde nu este despre preocuparea Guvernului cu privire la sănătatea noastră a tuturor, ci este despre preocuparea Guvernului de a nu avea niciun fel de opoziție.

Frați români, trebuie să ne opunem cu cerbicie și cu seriozitate până la capăt!”, a transmis, marți, copreședintele AUR, senatorul Claudiu Târziu pentru Rost Online.ro.


Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un like și să distribuiți pagina de Facebook

Lasă un răspuns