Mihai Căldăraru, director general Direcția Generală de Asistență Socială România din cadrul Asociației Europene a Drepturilor Omului și Protecției Sociale a acordat diplomă de mulțumire Asociației Cataleya/ Yris

Mihai Căldăraru , director general Direcția Generală de Asistență Socială România din cadrul Asociației Europene a Drepturilor Omului și Protecției Sociale a acordat diplomă de mulțumire Asociației Cataleya / Yris!

Mihai Căldăraru, mulțumim mult pentru tot: pentru căldură și înțelegere, pentru sprijin și ajutor credincios, pentru bunătate și grijă. Viața să îți aducă o bună recompensă pentru mila sufletului tău, să-ți ofere sănătate și prosperitate, mulți ani, noroc și succes constant!
Această diplomă este datorată și parteneriatului cu Direcția Generală de Asistență Socială România din cadrul Asociației Europene a Drepturilor Omului și Protecției Sociale, Cicloturism Vâlcea – CTV, Arhiepiscopia Ramnicului, Asociatia SMILE,Crucea Rosie Vâlcea , Asociatia Ajutăm să zâmbească, voluntarilor noștri, în diversele activități desfășurate de Asociaţia Cataleya/Yris până în prezent !
Multumesc tuturor pentru implicare , dăruire și sper ca pe drumul voluntariatului să vină alături de noi și alte persoane, pentru a desfășura mult mai multe activități și în 2022!
Mulțumesc, Mihai Căldăraru, pentru cupa oferită mie Ramona Chirita, în calitate de președinte al Asociației Cataleya / Yris , această recunoaștere ne obligă să ridicăm stindardul ( drapelul ) mult mai sus, și vom încerca să ne implicăm în cât mai multe activități!

Prof. dr. Ramona Chirita, Președintele Asociației Cataleya Yris


  • MAGAZIN CRITIC se confruntă cu cenzura pe rețelele de socializare și pe internet. Intrați direct pe site pentru a vă informa, abonați-vă și contactați-ne: aici

Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un Like și să distribuiți pagina de Facebook

Lasă un răspuns