Asociația Cataleya / Yris a încheiat parteneriat cu Direcția Generală de Asistență Socială și Persoane cu Dizabilități, reprezentată de Mihai Căldăraru, director general adjunct, în vederea demarării campaniei umanitare “DĂRUIEŞTE UN PIC DE SOARE, NU TOTALĂ NEPĂSARE!”

Asociaţia Cataleya/Yris

INIŢIATIVA VINE ÎN SPRIJINUL COPIILOR,  BĂTRÂNILOR CU DIZABILITĂȚI ȘI  NEVOIAŞI LA NIVEL NAȚIONAL  CONSTÂND ÎN STRÂNGEREA DE ALIMENTE, PRODUSE IGENICO -SANITARE, CE VOR FI ÎMPĂRȚITE ULTERIOR ACESTORA.

În cadrul campaniei „DĂRUIEŞTE UN PIC DE SOARE, NU TOTALĂ NEPĂSARE”, toţi cei interesaţi să ofere ajutor persoanelor vulnerabile, copiilor, bătrânilor imobilizaţi la domiciliu, care trăiesc în singurătate şi sărăcie, sunt îndemnaţi să doneze alimente neperisabile ( ulei, zahăr, făină, conserve, fasole, paste făinoase ), produse igenico -sanitare. Donaţiile vor fi colectate şi împărţite persoanelor vulnerabile.. Campania se desfăşoară pe tot parcursul anului 2022.

“Campania noastră este o chemare a întregii comunităţi la solidaritate şi responsabilitate socială şi reprezintă expresia purtării de grijă faţă de persoanele vulnerabile , copii și bătrânii care trăiesc în singurătate., în sărăcie. Este un parteneriat de solidaritate , la nivel național , ce promovează empatia ,egalitate de șanse, comunități sustenabile.

Mulţumim tuturor celor care se alătură demersului nostru, înţelegând că “DĂRUIEŞTE UN PIC DE SOARE, NU TOTALĂ NEPĂSARE” este atât pentru noi, cât şi pentru cei care au nevoie de sprijinul nostru.


  • MAGAZIN CRITIC se confruntă cu cenzura pe rețelele de socializare și pe internet. Intrați direct pe site pentru a vă informa, abonați-vă și contactați-ne: aici

Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un like și să distribuiți pagina de Facebook

Lasă un răspuns