Raed Arafat: Nu a fost vorba niciodată de a face vaccinarea obligatorie. Se fac presiuni să fiu dat jos. Nu sunt o persoană comodă. Pot fi demis oricând. Nu mă poate demite decât premierul (…) | VIDEO

Foto: EVZ

Secretarul de Stat în Ministerul Afacerilor Interne și șeful DSU, Raed Arafat, a fost invitat în studioul evz (Evenimentul Zilei) pentru a aduce lămuriri la unele dintre întrebările populare despre el. Acesta a menționat, între altele, că numai premierul îl poate demite, că nu intenționează să se implice în politică și că nu s-a pus niciodată problema vaccinării obligatorii, transmite R3Media.

„Se fac presiuni să fiu dat jos. Nu sunt o persoană comodă. Când ți se spune să părăsești o echipă, ți se pare. Dar acesta este un lucru pe care poate să îl facă orice guvern pentru că este doar o poziție. Pot fi demis oricând. Nu mă poate demite decât premierul. (…)

A fost o campanie extrem de gândită ca decizia să pară a unui singur om. La unele posturi media, de dimineață până seara ”Ce a făcut Arafat”, ”Ce a decis Arafat”. Nu spun că a fost o intenție de a mă expune. Așa a fost tratată problema, în special mediatic. Nici măcar ministrul Sănătății, nici măcar eu și nici prim-ministrul nu au luat o decizie singuri.

Percepția publică este dată de ”manipularea”, îmi pare rău să zic, a media. Cu unul dintre ei am câștigat deja un proces. Am ajuns la faza în care chiar era ceva absurd. Era o îndemnare la ură. Chiar mă gândeam dacă vine cineva să mă agreseze”, a declarat domnul Arafat. Mai multe pe: R3Media.


  • MAGAZIN CRITIC se confruntă cu cenzura pe rețelele de socializare și pe internet. Intrați direct pe site pentru a vă informa, abonați-vă și contactați-ne: aici

Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un like și să distribuiți pagina de Facebook

Lasă un răspuns