Mihai Căldăraru, în calitate de creștin ortodox și reprezentant al Direcției Generale de Asistență Socială din cadrul Asociației Europene a Drepturilor Omului și Protecției Sociale a organizat campania umanitară “Dăruind celor nevoiași, îl împrumuți pe Hristos”

Asociația Cataleya / Yris

Daruri, alimente și alte bunuri oferite de Mihai Căldăraru, unor familii social vulnerabile „Dăruind celor nevoiași, îl împrumuți pe Hristos” înfăptuit un generos act de caritate.
Astfel, MIHAI CĂLDĂRARU, Părintele Simene Andrei , cu binecuvântarea Preasfințitului Galaction, Episcopul Alexandriei și Telormanului, împreună cu reprezentanții companiei VIGGO FASHION INTERNAȚIONAL, s-au deplasat în parohiile din județul Teleorman pentru a ajuta câteva familii social-vulnerabile, înfăptuit un generos act de caritate, care au și copii mulți, făcându-le o adevărată bucurie, prin oferirea unor produse alimentare, legume, fructe, dulciuri, detergent și alte bunuri.

De asemenea, Mihai Căldăraru și părintele Simene Andrei au oferit și sume de bani pentru necesități foarte stringente.

Menționam că este deja o tradiție, ca în preajma Sfintelor Sărbători de iarnă, Mihai Căldăraru  împreună cu părintele Simene Andrei și cu acești frați să înfăptuiască cu generozitate importante acte caritabile.

Toți beneficiarii actului caritabil de astăzi au adus mulțumiri sufletești atât domnului Mihai Căldăraru, creștin ortodox cât și Părintelui Simene Andrei,  pentru grija părintească ce o poartă față de cei nevoiași, cei fără venituri, mai ales acum în preajma Sfintelor Sărbători și nu numai.


  • MAGAZIN CRITIC se confruntă cu cenzura pe rețelele de socializare și pe internet. Intrați direct pe site pentru a vă informa, abonați-vă și contactați-ne: aici

Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un like și să distribuiți pagina de Facebook

Lasă un răspuns