Mihai Căldăraru – Mesaj de Anul Nou

Mihai Căldăraru, Directorul General al Direcției Generale de Asistență Socială România din cadrul A.E.D.O.P.S., a transmis astăzi românilor un mesaj de Anul Nou, mulţumindu-le pentru felul în care au ştiut să rămână, chiar şi în momentele grele, o comunitate, dovedind că identitatea noastră se ridică deasupra disputelor de moment.

„Întâmpinăm un An Nou, un prilej de bucurie şi, totodată, de reflecţie la perioada pe care am traversat-o împreună.

A fost un an marcat de provocări, de tensiuni sociale, de dificultăţi economice.

Vreau să vă mulţumesc, în primul rând, pentru felul în care aţi ştiut să rămâneţi, chiar şi în momentele grele, o comunitate.

Aceasta dovedeşte că identitatea noastră se ridică deasupra disputelor de moment”, se arată în mesajul domnului Mihai Căldăraru, dat publicităţii de Direcția Generală de Asistență Socială din cadrul Asociației Europene a Drepturilor Omului și Protecției Sociale.

Șeful Direcției Generale de Asistență Socială România, Mihai Căldăraru, mai arată că, la cumpăna dintre ani, gândurile sale şi recunoştinţa sa se îndreaptă şi către românii care trăiesc şi muncesc în afara frontierelor, dar şi către militarii aflaţi la datorie în teatrele de operaţii.

Dumnezeu să vă ocrotească și multă sănătate!

Mihai Căldăraru,
Director General – Direcția Generală de Asistență Socială din cadrul Asociației Europene a Drepturilor Omului și Protecției Sociale


  • MAGAZIN CRITIC se confruntă cu cenzura pe rețelele de socializare și pe internet. Intrați direct pe site pentru a vă informa, abonați-vă și contactați-ne: aici.

Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un like și să distribuiți pagina de Facebook.

Lasă un răspuns