Revenire la o scrisoare deschisă anterioară

Către: Senatul României

          Camera Deputaților

Spre știință:

Președinția României

Guvernul României

Doamnelor și domnilor,

Expirînd termenul legal de răspuns la precedenta mea sesizare din 8 brumar 2021, vreau în primul rînd să mulțumesc celor șase reprezentanți ai dv. Diana Stoica, Cristian Paul Ichim, Oana- Silvia Țoiu, George Nicolae Simion, Ciprian-Titi Stoica  și Sorin Titus Muncaciu, care, prin contrast cu majoritatea tăcută, s-au conformat deontologic în chip excepțional trimițîndu-mi punctele de vedere pe tema stringentă a „certificatului verde“.

Analizînd ca simplu cetățean-contribuabil convulsiile politice provocate de „măsurile guvernamentale de combatere a pandemiei“ din primăvara lui 2020 pînă în prezent, culminînd cu binecunoscuta „campanie de vaccinare“ desfășurată cu spijinul masiv și susținut al audio-vizualului stipendiat public, vă supun atenției următoarele:

1) Deși sănătos, mi-au fost încălcate drepturile constituționale prin restricționarea deplasării pe timp de zi sau noapte, trebuind să-mi anulez chiar călătoria în Belgia pentru a-mi vizita fiica și pierzînd contravaloarea biletelor de avion dus-întors cumpărate în avans din ianuarie 2020;

2) Am fost constrîns prin amenințarea cu amendă să port mască, în pofida studiilor științifice date publicității pînă în prezent din care rezultă clar că măștile nu împiedică răspîndirea infecțiilor virale, însă reduc aportul de oxigen inhalat și măresc cantitatea de dioxid de carbon din corp. În plus, medicii afirmă că ele sporesc la cei care le poartă riscul unei pneumonii bacteriene sau al unui cancer. S-a dovedit că pot provoca probleme oculare și dentare și că pot cauza grave probleme psihice și de dezvoltare la bebeluși și copii (cf. dr. Vernon Coleman, „We Are Winning The War!“). La rîndul meu, am arătat într-un articol că psiho-pedagogic ascunderea chipului echivalează cu o mutilare ritualică, atentînd la integritatea fizică și diminuînd stima de sine individuală, efectul vizat de cei care l-au gîndit nefiind medical, ci psihologic (înfricoșarea, umilirea și exersarea obedienței). Purtarea măștilor în procesul de învățămînt aduce grave prejudicii, mai ales în ciclul primar și în cel gimnazial, întrucît comunicării profesor-elevi și elevi-elevi i se amputează componentele nonverbale și paraverbale, aportul formativ-informativ al interacțiunii specifice din clase fiind semnificativ diminuat (nemaiamintind nuanțele hilare ducînd totul în derizoriu – dacă nu cumva chiar acesta a și fost scopul nedeclarat al măsurii!).

3) Am fost înfierat în mod repetat prin sintagme incalificabile și imprecații – similar exprimării mîniei proletare de odinioară la adresa „dușmanilor poporului“! – prin organele media aservite noii ideologii covidice din pricina opțiunii de a nu mă injecta cu niciunul dintre serurile experimentale ARNm. Îmi exprim justificat revolta față de șantajul fățiș, de natură comercial-ideologică, incompatibil cu un act medical ce presupune consimțămîntul informat al pacientului, spre a mă determina să-mi periclitez sănătatea în calitate de cobai. Dezavuez public intențiile politice de a mi se îngrădi în continuare libertatea de circulație, de aprovizionare etc. prin impunerea „certificatului verde“, conform unor dispoziții aberante ale UE neținînd cont de realitățile României – singurul stat european statistic declarat VERDE (v. https://www.activenews.ro/stiri/Romanii-nevaccinatii-Europei-cei-mai-putin-infectati-de-Covid-de-pe-continent.-Harta-care-ar-trebui-sa-i-demita-pe-toti-cioclii-apocaliptici-in-frunte-cu-Gheorghita-si-Arafat.-Av.-Piperea-Dr.-Constantinescu-Capsali-si-Petria-despre-ROMANIA-VERDE-171334  și https://aliantaparintilor.ro/2021/12/28/franta/).

4) Ignorarea studiilor publicate pînă la data prezentei vizînd efectele adverse ale serurilor experimentale ARNm și continuarea neabătură a „campaniei de vaccinare“ constituie o capcană dogmatică bine sintetizată de enunțul obscurantist „crede și nu cerceta“ (intelectualmente avertismentul e „audiatur et altera pars“). Nu vă expuneți, deci, judecății critice obiectiv-științifice a viitorului apropiat, învățînd din erorile istoriei. Cele mai proaspete avertismente avizate se pot citi la https://www.activenews.ro/covid-dezvaluiri-covid/Este-mai-tarziu-decat-credeti-Noi-dezvaluiri-ale-Prof-Sucharit-Bhakdi-Vaccinurile-COVID-au-fost-CONCEPUTE-SA-ESUEZE.-Priviti-la-cei-cu-trei-doze-care-se-imbolnavesc.-0-1-dintre-vaccinisti-stiu-dar-sunt-fie-cumparati-fie-criminali.-Rolul-OFTALMOLOGILOR-171207 și la https://www.activenews.ro/covid-dezvaluiri-covid/Expunerea-savantului-Sucharit-Bhakdi-dupa-AUTOPSIILE-UNOR-VACCINATI-Organele-mortilor-injectati-cu-serurile-Covid-arata-un-atac-al-sistemului-imun-asupra-unor-tesuturi-ale-propriului-organism-ceea-ce-poate-provoca-boli-debilitante-sau-chiar-moarte-171689

5) Deși nu sînt afiliat politic, trebuie să recunosc că, spre regretul meu, pînă în prezent doar o singură formațiune politică și anume AUR și-a îndeplinit onestul rol de a mă reprezenta în Camera Deputaților și în Senat. Le mulțumesc pe această cale.

Doamnelor și domnilor,

Rugîndu-vă a medita la cele expuse care corespund, probabil, părerilor multor semeni ai mei, nădăjduiesc să luați cele mai bune decizii benefice românilor.    

Creștin ortodox fiind, mă rog în prag de An nou Dumnezeului nostru Treimic și Maicii Domnului nostru Iisus Hristos pentru prosperitatea României, pentru deplina sănătate și luminarea minților tuturor locuitorilor ei, indiferent de credințe și ideologii, precum și pentru însănătoșirea grabnică, după marea milă a Vindecătorului Suprem, a celor încovoiați sub boli! La mulți ani dumneavoastră și celor dragi! Slavă Tatălui, Fiului și Sfîntului Duh!

București, 31 undrea 2021


  • MAGAZIN CRITIC se confruntă cu cenzura pe rețelele de socializare și pe internet. Intrați direct pe site pentru a vă informa, abonați-vă și contactați-ne: aici.

Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un Like și să distribuiți pagina de Facebook

Lasă un răspuns