Președintelui Klaus Iohannis i se pregătește o lovitură totală din partea lui George Simion! De ce e acuzat președintele?

Președintele României

Potrivit EVZ, George Simion este pornit să facă dreptate în România. După ce a stat în fruntea protestatarilor, copreședintele AUR și-a îndreptat acum tunurile către președinte. Este decis să facă turul țării pentru a obține semnături, iar prima vizită a fost la Sibiu. Se pregătește o lovitură pentru șeful de stat? Au fost strânse peste 650.000 de semnături pentru demiterea lui Klaus Iohannis, susține George Simion, copreședintele AUR.

Luni seara, George Simion a decis să facă o serie de declarații cu privire la dosarul penal instrumentat de Parchetul General după declarațiile despre Holocaust, declarând că nu se va merge mai departe cu această anchetă. Copreședintele AUR va fi audiat săptămâna viitoare la Parchet în dosarul în care formațiunea politică este acuzată că a minimalizat Holocaustul.

În cadrul declarațiilor oferite celor de la România TV, copreședintele AUR a declarat că „Nu sunt legionar, nu am simpatii legionare, unii profită politic. Am încredere că poporul român ne va apăra”.

„E o doamnă procuror Denisa și nu mai știu acolo, care răspunde la comenzile șefilor și de la Cotroceni.

Am mulți prieteni, inclusiv în Israel. Am spus că nu trebuie încărcată materia. Acum că au unii și alții probleme cu Holocaustul și-l folosesc în bătăliie politice, e treaba lor. Nu cred că se va merge mai departe cu acest dosar, cu această anchetă. Nu am simpatii legionnare”, a spus George Simion. Mai multe pe EVZ.


  • MAGAZIN CRITIC se confruntă cu cenzura pe rețelele de socializare și pe internet. Intrați direct pe site pentru a vă informa, abonați-vă și contactați-ne: aici

Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un Like și să distribuiți pagina de Facebook

Lasă un răspuns