În Canada, un tată nevaccinat și-a pierdut dreptul de a-și vedea fiul…

Un tribunal canadian a interzis temporar unui tată nevaccinat să își vadă fiul de 12 ani, după ce bărbatul a solicitat câteva zile în plus cu fiul său. Aceasta este prima hotărâre care privează un părinte de dreptul de a-și vedea copiii în contextul imunizării împotriva virusului pandemic în această țară nord-americană, informează BBC, citat de Aleph News.

Curtea a hotărât că „nu este în interesul” copilului să aibă contact cu tatăl său „dacă acesta nu este vaccinat și se opune măsurilor de sănătate în contextul epidemiologic actual”, deși „în mod normal ar fi fost în interesul copilului să aibă contact cu tatăl său”.

Mama copilului are custodia acestuia, în timp ce tatăl avea dreptul de a-l vizita „inclusiv în weekend-uri alternative și o săptămână în timpul vacanțelor”, potrivit acordului dintre părinți. Tatăl a fost cel care a depus o cerere la tribunal la mijlocul lunii decembrie pentru a obține o modificare a drepturilor sale de vizită, precum și pentru a solicita o zi în plus cu fiul său în timpul sărbătorilor.

Mama a acuzat tatăl că ar fi un „conspiraționist” și un „anti-vaccinist” și a precizat că faptul că nu este vaccinat „o îngrijorează foarte mult”, potrivit avocatului ei, Pierre-Olivier Martel, deoarece copilul trece de la o casă la alta. (…) – integral pe R3Media.


MAGAZIN CRITIC se confruntă cu cenzura pe rețelele de socializare și pe internet. Intrați direct pe site pentru a vă informa, abonați-vă și contactați-ne: aici. 


Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un like și să distribuiți pagina de Facebook.

Author: d.mediartt

În slujba Adevărului nemitarnic

Lasă un răspuns