Decizie finală: Novak Djokovic, expulzat din Australia

Duminică dimineața, în jurul orelor 09:00 (ora României), un complet format din trei judecători au luat decizia de a respinge apelul lui Novak Djokovic la decizia Guvernului Australiei de a-i revoca viza și astfel, de a-l expulza din această țară.

În aceste condiții, numărul 1 mondial va trebui să părăsească Australia și nu va evolua la Australian Open, primul turneul de Mare Șlem al anului, pentru care era principalul favorit.

În timpul procesului, care a fost transmis în direct pe Youtube, au ieșit la iveală argumentele folosite de către Ministrul Imigrației Alex Hawke și implicit ale Guvernului australian, pentru a cere expulzarea lui Djokovic.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Practic, autoritățile australiene și-au bazat decizia de a-i refuza viza sârbului pe faptul că acesta și-a manifestat scepticismul cu privire la vaccinuri, iar prezența lui Djokovici în țară ar putea stârni în australieni dorința de a pune sub semnul întrebării măsurile luate de Guvern. (…) – integral pe R3Media (16.01.22).


  • MAGAZIN CRITIC se confruntă cu cenzura pe rețelele de socializare și pe internet. Intrați direct pe site pentru a vă informa, abonați-vă și contactați-ne: aici.

Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un Like și să distribuiți pagina de Facebook.

Lasă un răspuns