Mihai Căldăraru, director A.E.D.O.P.S., s-a născut ca să sprijine oamenii cu vulnerabilități și dizabilități!

Asociația Cataleya / Yris

Mihai Căldăraru, Directorul General al Direcției Generale de Asistență Socială România din cadrul A.E.D.O.P.S.  a mers  la copiii defavorizați din Comuna Băbeni, județul Sălaj. A ajuns la familia Linguraru, care are 13 copii. Erau acasă 12 copii , cel mare, major, fiind plecat la muncă prin  sat.

Mihai a monitorizat familia Linguraru și a constatat ca față de anul trecut, când aveau altă locuință și condiții de trai mai vitrege, anul acesta, toți copiii  familiei Linguraru sunt școlarizați, au condiții decente de trai și sunt integrați social în comunitate.

Mihai Căldăraru, este și jurnalist, însă  a avut o viață deloc ușoară, iar la cei 35 de ani pe care îi are, se bucură de faptul că poate ajuta famiile defavorizate. Acesta fiind ultimul copil dintr-o familie cu mulți copii, și-a trăit viața mai mult prin orfelinate, unde a fost abandonat imediat după naștere. După majorat, Mihai și-a regăsit familia, dar a continuat să trăiască pe cont propriu.  Mihai, tânărul jurnalist a declarat că ajută oamenii defavorizați cu devotament și nu cere absolut nimic în schimb. Unicul sprijin de care are nevoie sunt produsele alimentare, dar și cele de strictă necesitate precum produsele igienico-sanitare.

Acesta a declarat că în cadrul campaniei umanitare ”Din ce dai, îți clădești în rai” a oferit 200 de cutii pline cu alimente și produse de igienă.


  • MAGAZIN CRITIC se confruntă cu cenzura pe rețelele de socializare și pe internet. Intrați direct pe site pentru a vă informa, abonați-vă și contactați-ne: aici.

Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un Like și să distribuiți pagina de Facebook.

Lasă un răspuns