O fetiță de 3 ani a murit la o zi după ce a fost vaccinată anti Covid! | VIDEO

O fetiță de 3 ani a murit la o zi după ce a fost vaccinată anti Covid

O fetiță de trei ani a murit la o zi după ce a făcut vaccinul anti-Covid, suferind un atac de cord. Tragedia s-a petrecut în Argentina, acolo unde vaccinarea este obligatorie pentru micuții care vor să meargă la grădiniță sau la școală.

Mama fetiței, Miryam Suarez, a dat vina pe vaccin și pe politicile guvernului argentinian în acest domeniu. Ea spune că micuța ei Ambar era sănătoasă și „plină de viață”, scrie Life Site News.

„Am înscris-o la școală astfel încât la anul să poată merge la grădiniță, pentru că acum te forțează când vine vorba despre vaccin. Ea era sănătoasă. Era bine. Nu era bolnavă și nu avea Covid”, a spus mama fetiței.

Fetița s-a vaccinat pe 16 decembrie și pe 17 a murit. Micuța a căzut din picioare în timp ce se juca cu prietenii săi.

„Guvernul care te forțează să te vaccinezi mi-a ucis copilașul de trei ani”, a spus, disperată, mama fetiței.

Conform sursei citate, copilul a fost vaccinat cu serul chinezesc Sinopharm, pe care Argentina l-a aprobat pentru copiii cu vârstele între 3 și 11 ani în Octombrie.

Poliția din Tucuman, localitatea unde s-a produs tragedia, a declanșat o investigație în acest caz.

Argentina are o politică agresivă în ceea ce privește vaccinările, ministrul sănătății afirmând că își dorește ca până la finalul anului 2021 să fie vaccinați toți copiii care au împlinit deja 3 ani.

Există numeroase studii care arată că noul virus nu are absolut niciun impact asupra copiilor. În SUA, doar 0,03% din cazurile de Covid înregistrate la persoane sub 18 ani au avut ca efect decesul, a arătat Asociația Americană de Pediatrie.

În Anglia, un studiu efectuat pentru primul an al pandemiei a reliefat faptul că mortalitatea la copiii infectați cu Covid a fost de 0,005%.

Recent, un reputat cercetător de la Universitatea MIT din SUA, dr. Stephanie Seneff, a explicat că vaccinarea copiilor împotriva Covid poate avea efecte catastrofale asupra sănătății acestora, inclusiv prin apariția bolilor neurodegenerative grave.

Reamintim că autoritățile române au anunțat începerea campaniei de vaccinare la copiii între 5 și 11 ani, pe 26 ianuarie. În comunicatul CNCAV nu se menționează absolut nimic despre potențiale efecte adverse ale vaccinurilor asupra copiilor, transmite R3Media.


  • MAGAZIN CRITIC se confruntă cu cenzura pe rețelele de socializare și pe internet. Intrați direct pe site pentru a vă informa, abonați-vă și contactați-ne: aici

Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un Like și să distribuiți pagina de Facebook

Lasă un răspuns