Două asociații de reconstituiri istorice realizează un scurtmetraj despre al Doilea Război Mondial | VIDEO

Asociația de Reconstituiri Istorice „Ferdinand I”

Două asociații de reconstituiri istorice din România realizează un film de scurtmetraj a cărui acțiune se petrece în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

Asociația de Reconstituiri Istorice „Ferdinand I” și Asociația „Edelweiss Ost” vă invită să vizionați trailerul filmului Cruciada împotriva comunismului, un scurtmetraj de război regizat, co-produs și co-scris de cele două asociații de reconstituire istorică.

Acțiunea filmului se petrece în timpul celui de-al Doilea Război Mondial și prezintă camaraderia de arme dintre soldații români și cei germani, care dispare după Bătălia de la Stalingrad, încercările dure ale războiului, actele de eroism ale protagoniștilor și lupta pentru supraviețuire într-un război în care chiar și victoria reprezintă o înfrângere.

Scenele de reconstituire a luptelor din cele două campanii militare, de pe Frontul de Est, apoi cel din Vest, sunt realizate de către membrii celor două asociații co-producătoare ale filmului, Asociația de Reconstituiri Istorice „Ferdinand I”, în uniformele Armatei Române și Asociația „Edelweiss Ost”, în uniforme militare Wehrmacht.

Lansarea scurtmetrajului Cruciada împotriva comunismului va avea loc în luna iunie a.c., în cadrul unui eveniment de istorie vie organizat de producătorii filmului, cu prezentarea uniformelor, echipamentului militar, armelor și accesoriilor folosite la realizarea filmului.


  • MAGAZIN CRITIC se confruntă cu cenzura pe rețelele de socializare și pe internet. Intrați direct pe site pentru a vă informa, abonați-vă și contactați-ne: aici

Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un Like și să distribuiți pagina de Facebook

Lasă un răspuns