Director general nou la Direcția Generală de Asistență Socială și Persoane cu Dizabilități România

Riccio Daniela

Direcția Generală de Asistență Socială și Persoane cu Dizabilități are un nou director general. Din 01 ianuarie, Riccio Daniela este director General al instituției, în urma dispoziției semnate de președintele Consiliului Director al Asociaţiei Europene a Drepturilor Omului și Protecției Sociale.

Președintele Consiliului Director, Mariana Eftimie, a numit-o pe Daniela Riccio în funcția de director general al Direcției Generale de Asistență Socială și Persoane cu Dizabilități, pe o perioadă nedeterminată. Decizia vine în urma refuzului altor colegi de a desemna candidați pentru acest post.

,,Am luat această decizie, întrucât reprezentanții din cadrul Consiliului Director al Asociaţiei Europene a Drepturilor Omului și Protecției Sociale nu au venit cu nicio nominalizare pentru funcția publică de director general, așa după cum le-am propus la finalul ședinței ordinare din 01 ianuarie. Având în vedere buna colaborare pe care am avut-o cu Riccio Daniela, un profesionist al administrației publice (ONG-uri), i-am propus să preia conducerea D.G.A.S.P.D. și mă bucur că a acceptat”, a declarat joi, Mariana Eftimie, președintele Consiliului Director al Asociaţiei Europene a Drepturilor Omului și Protecției Sociale.

Noul director de la D.G.A.S.P.D. face parte din aparatul de specialitate al Consiliului director și este în prezent Președintele Asociaţiei Europene a Drepturilor Omului și Protecției Sociale, începând din anul 2013.

Fostul director al Direcției Generale de Asistență Socială și Persoane cu Dizabilități, Mihai Căldăraru, a fost numit în funcția de Director General Adjunct în data de 01 ianuarie. Mihai a spus, în motivarea sa, că un lider se erodează după 2 ani. Mihai a mai adăugat că felul în care a condus instituția a fost performant, iar toate eforturile sale au fost îndreptate către binele celor care beneficiază de activitatea D.G.A.S.P.D.


  • MAGAZIN CRITIC se confruntă cu cenzura pe rețelele de socializare și pe internet. Intrați direct pe site pentru a vă informa, abonați-vă și contactați-ne: aici.

Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un Like și să distribuiți pagina de Facebook.

Lasă un răspuns