Australia | Comportamente inumane într-o țară lăudată de influenceri români pentru felul în care aplică legea! Angajații unui magazin și un taximetrist au refuzat să-i acorde primul ajutor unei femei arse, rănite și desfigurate pentru că nu avea mască

Foto: pexels.com

Foto: pexels.com

Potrivit R3Media, evenimentele ultimilor doi ani ne-au permis să observăm comportamente inumane, pe care nu le credeam posibile la semenii noștri. Unul dintre acestea a avut loc, recent, luna trecută, în Australia, țară lăudată de foarte mulți influenceri români pentru felul în care aplică legea. Mai ales în legătură cu recentul caz Novak Djokovici.

Mai precis, este vorba despre o femeie care a trecut prin chinuri inimaginabile din pricina soțului său (Justin Wilson, 31 de ani), care a bătut-o, abuzat-o sexual și a apoi a ars-o de vie, după cum relatează presa din Australia.

Din păcate, după ce că a trecut prin astfel de chinuri, femeia nu a dat de omenie nici când a scăpat. Conform presei australiene, care citează dosarul procuraturii împotriva agresorului, femeia a reușit să scape, dar când a intrat în primul magazin întâlnit în cale, a fost scoasă afară, pentru că… nu avea mască.

John Franco și fiul său Eddie, care conduc o măcelărie, i-au cerut femeii însângerate și arse de vie să plece din magazin, pentru că nu avea masca pe față.

Apoi, femeia a ieșit în stradă, cerând ajutor unui taximetrist, dar i s-a cerut să pună mască și să aștepte pe trotuar până pune pe față elementul cu pricina.

În apărarea lor, atât patronul măcelăriei cât și taximetristul spun că i-au oferit mască femeii, dar aceasta a refuzat. Dar tot ei afirmă că femeia era incoerentă, neresponzivă, ceea ce nu este de mirare după ce fusese chinuită și ținută captivă timp de o săptămână.

Din feririce, un alt taximetrist a dus-o pe femei lângă casa bunicului său, care a dus-o la un spital și a chemat poliția, scrie Times Union.

Preluare: R3Media


  • MAGAZIN CRITIC se confruntă cu cenzura pe rețelele de socializare și pe internet. Intrați direct pe site pentru a vă informa, abonați-vă și contactați-ne: aici

Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un Like și să distribuiți pagina de Facebook

Lasă un răspuns