Canada se ridică împotriva lui Trudeau în timp ce Poliția adusă în Ottawa a închis centrul într-un țarc. VIDEO din Toronto, Quebec și Calgary

Poliția canadiană a ridicat mai multe vehicule din capitală. Remorcarea vehiculelor a fost confirmată de șeful interimar al poliției din Ottawa, potrivit CBS.

În ultimele 24 de ore, în Ottawa, poliția a folosit spray-uri cu piper și canistre asupra demonstranților, a arestat zeci de persoane și a călcat în picioare protestatarii cu caii. În timpul intervenției forțelor de ordine, reporterii Rebel News au fost loviți cu bestialitate de poliție.

https://www.youtube.com/watch?v=u2EvH_CKqy8&feature=emb_logo

Poliția a închis, totodată, centrul orașului. Forțele de ordine par să se fi liniștit după ce au construit un gard imens în centrul orașului Ottawa.

https://www.youtube.com/watch?v=m6KE3rFjNl8&feature=emb_logo

Ca reacție la ce se întâmplă în Ottawa, canadienii au blocat granița cu SUA în cea mai vestică provinicie a Canadei, British Columbia.

Canadienii au ieșit și în Quebec, Toronto și Calgary pentru a pune capăt mandatelor de „vaccinare”.

Preluare: Active News

https://www.youtube.com/watch?v=RS1HUnRZ3T0&feature=emb_logo

  • MAGAZIN CRITIC se confruntă cu cenzura pe rețelele de socializare și pe internet. Intrați direct pe site pentru a vă informa, abonați-vă și contactați-ne: aici

Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un Like și să distribuiți pagina de Facebook

Lasă un răspuns