Egoistul! Fundația lui Novak Djokovici a anunțat că anul acesta va construi a 50-a grădiniță și că va ajunge la 50.000 de copii ajutați în Serbia

R3Media

Fundația „Novak Djokovici” a anunțat, prin vocea șefei sale, Jelena Djokovici, că în acest an va construi a 50 a grădiniță pentru copiii din Serbia.

Din 2007 și până astăzi, fundația înființată de tenismanul Novak Djokovici a construit 49 de grădinițe, iar soția acestuia, Jelena, a anunțat că 2022 va fi anul în care se da în folosință a 50-a unitate de învățământ pentru preșcolarii din Serbia.

De asemenea, ea a anunțat că în 2022, fundația sa va ajunge la 50.000 de copii ajutați.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Este o onoare să prezentăm abordarea noastră inovativă legată de educația copiilor, a părinților și tutorilor și să fim recunoscuți ca atare de țara noastră, Serbia.

Echipa noastră este extrem de recunoscătoare să-l aibă pe Novak Djokovici ca fondator și ambasador, pentru că știm că succesul său, precum și pasiunea și angajamentul său de a ajuta copiii ne-a oferit o platformă pentru a fi văzuți, auziți și recunoscuți pentru munca noastră în dezvoltarea timpurie a copiilor. Să dăm ceva înapoi țării noastre și îndrumarea copiilor au fost în centrul tuturor activităților și cu fiecare zi care trece suntem mai aproape de a ne îndeplini obiectivul: acela ca fiecare copil din Serbia să aibă acces la școală și educație”, a scris Jelena Djokovici, soția sportivului, pe Instagram. (…) – integral pe R3media.


  • MAGAZIN CRITIC se confruntă cu cenzura pe rețelele de socializare și pe internet. Intrați direct pe site pentru a vă informa, abonați-vă și contactați-ne: aici.

Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un Like și să distribuiți pagina de Facebook.

Lasă un răspuns