Șeful spionajului britanic, Richard Moore, în miezul crizei din Ucraina: Să nu uităm de valorile care ne disting de Putin, nici una mai mult decât drepturile LGBT

culturavietii.ro

Șeful serviciului de informații externe al Marii Britanii, MI6, a găsit de cuviință să posteze pe Twitter un mesaj în care face referire la sprijinirea drepturilor persoanelor LGBT, în contextul războiului din Ucraina. Richard Moore(foto) și-a amintit de luna istoriei LGBT.

„În contextul tragediei și a distrugerii care se desfășoară atât de îngrijorător în Ucraina, ar trebui să ne amintim valorile și libertățile câștigate cu greu care ne deosebesc de Putin, nimic mai mult decât drepturile LGBT+. Deci, să reluăm seria noastră de tweet-uri pentru a marca #LGBTHM2022”, a scris Richard Moore.

„LGBTHM2022” este prescurtarea de la Luna Istoriei LGBT în 2022. Reacțiile, pe Twitter, au fost împărțite: unii l-au felicitat pe Moore, în timp ce alții au remarcat că nici măcar un război nu poate opri celebrarea drepturilor LGBT. (…) – integral pe R3media.

Foto: culturavietii.ro


  • MAGAZIN CRITIC se confruntă cu cenzura pe rețelele de socializare și pe internet. Intrați direct pe site pentru a vă informa, abonați-vă și contactați-ne: aici.

Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un Like și să distribuiți pagina de Facebook.

Lasă un răspuns