Organizația Femeilor Antreprenor UGIR împlinește doi ani de activitate | Marinela Strîmbulescu, președinte OFA UGIR Gorj

OFA UGIR Gorj

Antreprenoriatul feminin este provocarea secolului XXI. Actualul mediu de bussines din România nu mai poate fi conceput fără componenta feminină și dezvoltarea inițiativelor în afaceri.

28 februarie 2020 reprezintă pentru noi, ziua când a luat naștere cel mai frumos proiect comun al doamnelor antreprenor. OFA UGIR s-a lansat la Iași, în cadrul conferinței „Antreprenoriat & leadership feminin”. De atunci, OFA UGIR a crescut într-un an, cât alții… în șapte, ca în poveste! Împreună, am reușit să creștem și să ne dezvoltăm, să devenim o voce puternică a societății!

La Gorj, Organizația Femeilor Antreprenor OFA UGIR s-a născut în 2021, pentru că și aici există dorință și implicare din partea antreprenoriatului feminin, un mediu activ și multă dăruire. Avem soluțiile! Vă aștept alături de o echipă puternică să reconstruim mediul de afaceri din Gorj!

Organizația Femeilor Antreprenor OFA UGIR oferă șansa femeilor interesate să activeze în viața economică, prin încurajarea, promovarea şi punerea în practică a principiului egalităţii de şanse, să devină vizibile și active!

La Gorj lucrăm deja la o serie de proiecte care pot face diferența pentru gorjeni. Avem nevoie de o nouă agendă economică alături de femei antreprenor curajoase și consecvente!

De ce antreprenoriat FEMININ?

Românii vor o ţară modernă, prosperă şi mai sigură, care oferă cetăţenilor săi toate condiţiile necesare pentru a duce un trai mai bun, în deplină siguranţă şi care îşi protejează identitatea, valorile, patrimoniul şi resursele, precum şi parametrii statului de drept. Avem un potential uriaș în zona antreprenoriatului de gen feminin, exista aptitudini, creativitate, știintă, determinare și cu toate astea nu există o comunitate de business unită, cu o voce puternică și unitară în mediul antreprenorial feminin din țara noastră.

Trebuie să eliminăm barierele între bărbați și femei și să încercăm să trăim într-o lume cordială, plină de oportunități pentru toți. În acest context, OFA UGIR își propune să fie vocea unitară la nivel național cu scopul de a sprijini femeile din mediul de business românesc cu reprezentare în toate cele 42 de județe din țară.

Marinela Strîmbulescu,
Președinte OFA UGIR Gorj


  • MAGAZIN CRITIC se confruntă cu cenzura pe rețelele de socializare și pe internet. Intrați direct pe site pentru a vă informa, abonați-vă și contactați-ne: aici

Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un Like și să distribuiți pagina de Facebook

Lasă un răspuns