Mafia din “Justiție” împinge românii la gesturi extreme: bărbați dispuși să-și dea foc, ridicați de jandarmerie și duși la Socola

Glasul info

Luați pe sus de jandarmi de pe treptele Parchetului Iași și duși la Socola

Am fost învățați cu toții să avem încredere în justiție, să avem încredere în toate autoritățile statului, dar după cum știm cu toții, cel puțin în România, aceste autorități sunt de cele mai multe ori cel mai mare dușman al cetățeanului. Avem de a face cu un stat mafiot, în care partea cea mai mare de vină pentru formarea statului mafiot o are chiar Justiția din România, informează Glasul info.

Nu cred să nu existe printre voi cineva care să nu cunoască măcar vreo rudă mai apropiată sau mai îndepărtată, să nu cunoască în tot cercul său de prieteni măcar o singură persoană sau chiar mai multe, nedreptățite într-un mod flagrant de către Justiția din România.

Cele mai mari nereguli sprijinite de către justiția din România sunt afacerile cu imobiliarele, acolo unde există o junglă juridică, unde s-au creat adevărate rețele și haite de hiene, rechini și șacali imobiliari. Toate aceste mafii sunt sprijinite atât de la nivelul justiției, cât și la nivel politic, uneori chiar de la nivel politic foarte înalt.

Ce alternative au românii care se luptă cu aceste mafii? Aici e buba, că nu prea au. Ei, atunci se ajung la oameni care de disperare sunt în stare de măsuri extreme. Niște bărbați care spun că li s-au luat luat abuziv pământurile din zona Cotnari protestau de câteva zile ăn fața Parchetului din Iași fără să fie băgați în seamă. Din disperare, au amenițat că își vor da foc în fața clădirii Parchetului, transmite Glasul info.


  • MAGAZIN CRITIC se confruntă cu cenzura pe rețelele de socializare și pe internet. Intrați direct pe site pentru a vă informa, abonați-vă și contactați-ne: aici

Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un Like și să distribuiți pagina de Facebook

Lasă un răspuns