VIDEO | Președintele Ucrainei, Zelenski: Toți cei care vor muri de-acum înainte sunt din cauza voastră. Până acum, NATO ne-a trimis doar motorină

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a atacat dur alianța nord-atlantică (NATO), după ce la summitul de vineri s-a decis să se respingă solicitarea Ucrainei de a institui o zonă de non-survol asupra țării. Zelenski a acuzat NATO că nu a făcut nimic pentru țara sa de la începutul războiului din Ucraina, informează R3Media.

„A avut loc un summit NATO astăzi, un summit slab, un summit confuz, un summit care demonstrează că nu consideră toată lumea lupta pentru libertatea Europei ca fiind obiectivul numărul unu. Ţările NATO au creat o poveste că închiderea spaţiului aerian al Ucrainei ar provoca o agresiune directă a Rusiei împotriva NATO. Aceasta este autohipnoza celor care sunt slabi, nesiguri pe plan intern, în pofida faptului că deţin arme mult mai puternice decât noi.

Trebuie să vă gândiți la oameni, la umanitatea însăși. Și la ce v-ați gândit la summitul de astăzi?

Toți oamenii care vor muri începând de astăzi vor muri din cauza voastră. Din cauza slăbiciunii voastre. A lipsei voastre de unitate. Tot ce-a reușit să facă Alianța până acum pentru Ucraina a fost să aducă cincizeci de tone de combustibil pentru diesel”, a spus președintele în timpul unui discurs televizat. Integral pe: R3Media.


  • MAGAZIN CRITIC se confruntă cu cenzura pe rețelele de socializare și pe internet. Intrați direct pe site pentru a vă informa, abonați-vă și contactați-ne: aici

Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un Like și să distribuiți pagina de Facebook

Lasă un răspuns