CONCURS. Fii pro-viață! Un premiu de la MAGAZIN CRITIC vei primi

Dragi cititori,

În luna martie, Luna pentru Viață, ce culminează cu Marșul pentru Viață din 26 martie, MAGAZIN CRITIC și Asociația gorjeană prolife Down Art Therapy vă premiază.

Ce ai de făcut?

1. Urmărește pagina de Facebook Magazin Critic și/sau pagina MPV Tg-Jiu sau abonează-te pe site-ul Down Art Therapy.

2. Scrie-ne un scurt text ca răspuns la întrebarea: ,,De ce sunt pro-viață?” pe e-mail la asociatiadart@gmail.com. Textele primite vor fi publicate ulterior pe paginile noastre (MC, MPVTJ, DARTT), cu inițiala(ele) autorului. Nu avem limită de vârstă.
Primele 63 persoane înscrise până în 25 martie (care au parcurs cel puțin pasul 2), începând de astăzi, 6 martie 2022, vor primi prin poștă gratuit un exemplar de colecție al revistei Orthograffiti. (În măsura posibilităților și volumului de cititori înscriși, avem în vedere suplimentarea premiilor și cu altele folositoare pentru suflet: o Biblie, 26 volume de Veronica Iani, etc.)
După ce ne-ai trimis răspunsul la întrebare, echipa DARTT te va contacta pe e-mail pentru a solicita adresa unde putem trimite premiul prin poștă.
Fondatorul revistei Orthograffiti este teologul ortodox Laurențiu Dumitru, iar în paginile sale vă veți putea bucura de autori ca Maica Siluana Vlad, părintele Savatie Baștovoi, Sergiu Ciocârlan, Marius Iordăchioaia și mulți alți oameni frumoși.
Start concurs pentru viață!

Succes și lectură cu folos duhovnicesc!


Notă: mișcarea prolife/provita apără dreptul la viață al fiecărei ființe umane de la concepție la moartea naturală. Sprijinim femeia în criză de sarcină!


Vă recomandăm și sprijinirea apariției filmului SCRUM.


  • MAGAZIN CRITIC se confruntă cu cenzura pe rețelele de socializare și pe internet. Intrați zilnic direct pe site pentru a vă informa, abonați-vă și contactați-ne: aici.

Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un Like și să distribuiți pagina de Facebook.

MAGAZIN CRITIC – ziar de orientare conservatoare. Contează pe ȘTIRI ce contează.


Lasă un răspuns