Iubirea  se află în noi  și așteaptă să fie descoperită! 

Mihaela CD, Iubește-mă în fiecare anotimp, poezii de dragoste,

Iubirea  se află în noi  și așteaptă să fie descoperită! 

V-ați întrebat vreodată  de ce se tot spune să îți iubești aproapele? Cum  să îl iubești când în  realitate e atâta ură și  dezbinare în jur? Cum să dăruiești iubire când tu însuți te simți neiubit? Ei bine iată ca a venit momentul descoperirii de sine!

Omule,a venit vremea sa fii bun! A venit vremea să dai la o parte toată negura din sufletul tău și  să-ți cauți nimbul  acela de iubire pe care îl ai  adânc inserat în sufletul tău  de însuși Dumnezeu  la venirea ta pe lume. Dumnezeu  nu a creat oameni răi, el a creat numai oameni buni. Atunci de unde au apărut oamenii răi? Ei bine aici  se află secretul de-dumnezeirii omului, al îndepărtării de spiritul divin de însuși Tatăl,  Creatorul său. 

Lupta între Bine  și Rău a existat întotdeauna  așa cum spuneam și într-un alt articol  însă a fost mai mult sau mai puțin vizibilă și observabilă  de omul de rând care a lăsat sa fie acaparat și condus de curentele impuse de  elitele care ne conduc. Începând cu fapte aparent banale precum minciuna, goana după bani  și până la ascunderea adevărului divin toate au apărut ca ispite asupra omului care a căzut în plasa SATANICĂ ce părea inofensivă la prima vedere. Oamenii au devenit tot mai indolenți, mai leneși, mai puțin implicați și mai comozi. Comoditatea  care pare la prima vedere la fel de inofensiva ca și indiferența  este una dintre armele  celui Rău  asupra omului. De câte ori ați întâlnit oameni care  spun : Nu mă bag, Nu mă interesează, Nu mă complic!?  Ei bine această  atitudine este la fel de dăunătoare ca și practicarea și acceptarea răului în sine pentru că nu este suficient să nu te bagi  ca să fii un om bun.

Exemplele ar putea fi multiple  căci nu e suficient ca să nu faci rău  ca să fii  cu adevărat un om bun. Iată  în acest sens câteva  exemple care  explică   cât de mică este portița între  bine și rău care de multe ori este foarte greu de observat: Acceptarea tacită a abuzurilor/agresivității  înseamnă aprobarea acestora. Indiferența în fața discriminării  înseamnă aprobarea tacită. Minciuna sau tăcerea  aparent inofensivă  dar spusă/nespusă  în contextul unei crime sau  împotriva unui nevinovat duce la condamnarea acestuia. Ca să fii un om bun trebuie să iei atitudine,  să expui râul și să încerci să înveți, să  explici, să-i îndrumi  pe cei care greșesc. 

Răul  se poate manifesta și sub alte forme, ca de exemplu:  Vedem un om necăjit care nu are picioare sau nu are o mână, dar nu sărim să îl ajutăm, preferăm să întoarcem capul  să privim în altă parte și să spunem ”Doamne ferește”  deci ne gândim  imediat la persoana noastră  nu ne punem nicidecum în pantofii celuilalt. Concentrarea asupra propriei persoane  și individualismul a dus la înrăirea omului universal care este mai degrabă un  luptător  ce vrea să cucerească lumea, să adune bogății și admirația celor din jur  decât  să facă un bine celor din jurul său. 

Dacă vom privi cu atenție în sufletul nostru vom realiza  cât suntem în realitate de răi  chiar fără să știm și fără să ne dăm seama. Avem mult mai mult decât avem nevoie, avem case mari cu multe camere care stau goale și nedeschise  cu lunile dar nu am primi în casa noastră să  găzduim un om care  nu are unde locui. Avem bani mărunți în portofel dar atunci când un nevoiaș  ne oprește la semafor ne este prea incomod să dăm jos mănușile de pe mână ca să ne căutăm portofelul și să dăm un bănuț dar  lăsăm un  bacșiș gras frizerului. Avem haine pe care nu le îmbrăcăm cu anii dar atunci când plecam undeva ne cumpăram altele pentru  că  vrem sa fim  deosebiți, însă nu am lua la magazin să îmbrăcăm un copil sărman și desculț. 

Câți dintre noi facem muncă comunitară gratuită? Câți dintre noi ne oferim să îi învățăm pe cei neînvățați?  Câți dintre noi ne oferim să susținem o cauză nobilă fără a avea un beneficiu direct? Câți  ați făcut donații  unui  artist, unei organizații care susține scriitori sau câți dintre voi ați  făcut donații  unei asociații   care oferă cursuri  de muzică sau de religie? Exemplele ar putea continua… 

Mai mult de atât, dacă aflăm că cineva în jurul nostru e bolnav sau răcit ne  depărtăm imediat în contextul bolii induse psihologic în creierul nostru  îl considerăm deja  absolut vinovat  și chiar un pericol  deci îl izolăm  doar pentru că a îndrăznit sa fie  răcit! Devenim maniaci  și dependenți de o gândire negativă  indusă, care nu ne aparține, îi izolăm de noi pe cei dragi, răpindu-le  bucuria îmbrățișărilor și devenind fără să vrem răi si cruzi,  căci în esență noi oamenii   suntem buni. Așa  am fost creați. 

Revenind la momentul descoperirii de sine,  căutând binele care stă ascuns în interior, dacă veți căuta adânc în inima și în sufletul vostru  veți descoperi  că sunt mii de lucruri pe care ați putea să le faceți  ca să fiți mai buni  începând chiar de azi. Analizându-vă veți descoperi valorile reale și adevărate  care trebuie să vă conducă spiritul și inima: Întrajutorarea, bunătatea, spiritul de echipă, dăruirea, altruismul și iubirea aproapelui.Făcând bine celor din jur  și dăruind iubirea necondiționată  veți găsi liniștea din sufletul vostru, veți găsi uniunea cu spiritul divin, veți găsi lumina și iubirea infinită a Creatorului sădită în interiorul vostru. 

În contextul actual, planul diabolic al globaliștilor care doresc să subjuge omenirea în totalitatea ei, nici nu există altă șansă de a câștiga acest combat  decât prin exemplul personal al fiecăruia dintre noi, prin luarea de atitudine, un exemplu care va ridica motivațional dar și  vibrațional forța benefică a binelui. Fără  această conștientizare absolut necesară societatea nu va putea fi pe deplin vindecată!     

Să învingem așadar Răul  care s-a infiltrat în lume prin descoperirea Binelui din noi! Iubirea  se află în noi  și așteaptă să fie descoperită! 

Mihaela CD – membru TWUC, LSR, WPA, Președinte World Poets Association Canada

  • MAGAZIN CRITIC se confruntă cu cenzura pe rețelele de socializare și pe internet. Intrați zilnic direct pe site pentru a vă informa, abonați-vă și contactați-ne: aici

Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un Like și să distribuiți pagina de Facebook


MAGAZIN CRITIC – ziar de orientare conservatoare. Contează pe ȘTIRI ce contează.


Lasă un răspuns