A apărut primul număr al revistei ,,Europa Ortodoxă” – supliment al revistei MAGAZIN CRITIC

,,Revista „Europa Ortodoxă” apare ca o responsabilitate față de comunitatea virtuală MAGAZIN CRITIC, întemeiată în urmă cu peste 7 ani pe rețeaua de socializare Facebook. Inițiativa aparține administratorilor „EURO EDUCATION FEDERATION” și editorilor acelei pagini de socializare, în parteneriat cu Biserica „IZVORUL TĂMĂDUIRII” din Târgu-Jiu.

Necesitatea realizării acestei publicații vine în completarea dezideratului echipei fondatoare de a uni pe toți creștinii ortodocși din Europa într-un proiect comun, acela de a împărtăși sfaturi duhovnicești de la clericii și creștinii acestei comunități virtuale și de a converti la dreapta credință pe cei ce sunt în căutarea Adevăratului Dumnezeu.” – a transmis Redacția EO.

Site-ul oficial al publicației este https://europaortodoxa.blogspot.com/, iar în primul număr puteți citi editorialul scris de pr. prof. Ioan Cioabă, articole de prof. Mihai Floarea și Monica Buțu, poezie de Nicolae Nicoară-Horia, Dumitru Ichim, Stela Cheregi, Nicole Livia Petculescu și Radu Buțu, un capitol din Sfânta Scriptură, cât și alte materiale ziditoare de suflet.

Vă urez lectură cu folos!


  • MAGAZIN CRITIC se confruntă cu cenzura pe rețelele de socializare și pe internet. Intrați zilnic direct pe site pentru a vă informa, abonați-vă și contactați-ne: aici.

Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un Like și să distribuiți pagina de Facebook.

MAGAZIN CRITIC – ziar de orientare conservatoare. Contează pe ȘTIRI ce contează.

 

Author: Radu Buțu

președinte al ,,Asociației Down Art Therapy", asociatiaDART.org, 0758.01.01.01

Lasă un răspuns