Românii pot face propuneri pentru orașe care să fie incluse în topul destinațiilor atractive autohtone

Pandemia de Covid a afectat în mod vizibil turismul, din cauza restricțiilor impuse, însă oficialii României susțin că fac eforturi ca acest sector să fie „relansat”. Astfel, Ministerul Turismului și Alianța pentru Turism organizează cea de-a doua ediție a competiției „Destinaţia anului 2022″, transmite Agerpres. În cadrul acesteia, toți românii pot propune până la data de 10 aprilie, orașe, localități care le-au plăcut în timpul vacanței lor, pe care le recomandă și care merită să fie incluse în acest top.

„Invit toţi românii să nominalizeze, în această primă etapă a competiţiei, oraşele şi localităţile turistice pe care le iubesc şi vor să le vadă incluse în topul destinaţiilor cele mai mai atractive din ţara noastră! Preferinţele pot fi exprimate până pe data de 10 aprilie, atunci când se va stabili podiumul pe categorii şi regiuni istorice”, a declarat ministrul Antreprenoriatului şi Turismului, Constantin-Daniel Cadariu, citat de sursa menționată.

Nominalizările se fac pe site-ul www.destinatiaanului.ro. Potrivit clasamentului de anul trecut, printre preferatele românilor se numără orașele din Transilvania: Braşovul, Clujul, Timişoara, Sibiul, Alba Iulia, Hunedoara. (…) – continuarea pe R3media.


  • MAGAZIN CRITIC se confruntă cu cenzura pe rețelele de socializare și pe internet. Intrați zilnic direct pe site pentru a vă informa, abonați-vă și contactați-ne: aici.

Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un Like și să distribuiți pagina de Facebook.


MAGAZIN CRITIC – ziar de orientare conservatoareContează pe ȘTIRI ce contează

Lasă un răspuns