Claudiu Târziu (AUR): La nivel european se încearcă o reșapare a comunismului. Oamenii și națiunile vor suferi | VIDEO

Anticomunismul este doar o modă sau o necesitate, ce a însemnat anticomunismul în România și cum au acceptat anumiți intelectuali declarați de dreapta să coabiteze cu comuniștii, există riscul reactivării acestei ideologii la nivelul european, iată câteva dintre întrebările la care au oferit răspuns senatorii Claudiu Târziu și Sorin Lavric, într-un nou episod din seria „Conservatorii”, informează Rost Online.

Comunismul a fost un regim străin de poporul român, a fost adus în țară de tancurile sovietice și impus împotriva românilor, a explicat senatorul Claudiu Târziu (AUR).

Potrivit acestuia, elitele României au fost eliminate, clasele sociale au fost distruse, întreg proiectul comunismului fiind o utopie care a dus la crime și la suferințe îngrozitoare.

„Ce se încearcă la nivel european și mondial este o reșapare a comunismului, o trezire a lui, pe alte baze, cu alte mijloace, dar tot împotriva omului. Fraților, vom avea aceleași rezultate. Oamenii vor suferi. Națiunile vor suferi. Nu avem la ce să ne așteptăm la altceva”, a avertizat președintele Consiliului Național de Conducere al AUR, senatorul Claudiu Târziu.

Atitudinea anticomunistă, modă sau necesitate?

„Atitudinea anticomunistă este o necesitate pentru că plaga comunistă nu a murit, iar astăzi asistăm în cadrul proiectului european la o recrudescență a gândirii de tip comunist. (…) Atitudinea anticomunistă nu este o modă, nu este un ifos, este o datorie de onoare a noastră să-i trezim pe tineri, să le arătăm cât de cumplit este acest pericol al flagelului comunist”, a subliniat senatorul Sorin Lavric. Preluare: Rost Online.

Despre alte episoade Conservatorii puteți să citiți aici,  aici și aici.


  • MAGAZIN CRITIC se confruntă cu cenzura pe rețelele de socializare și pe internet. Intrați zilnic direct pe site pentru a vă informa, abonați-vă și contactați-ne: aici.

Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un Like și să distribuiți pagina de Facebook.


MAGAZIN CRITIC – ziar de orientare conservatoareContează pe ȘTIRI ce contează

Lasă un răspuns