Naziștii AZOV ai președintelui Zelenski și oligarhului evreu Kolomoiski blochează meciul caritabil FCSB – Dinamo Kiev. Deși a ajutat mii de refugiați ucraineni și inclusiv echipa de fotbal kieveană, clubul s-a simțit ofensat că Gigi Becali a zis ADEVĂRUL

Colaj: ActiveNews/RomâniaTv

Deși filantropul George Becali a ajutat mii de refugiați ucraineni și inclusiv sportivii Dinamo Kiev, clubul ucrainean a anunțat cu aplomb, joi, într-un comunicat postat pe site-ul oficial, că a renunțat la meciul amical cu FCSB din cauza declarațiilor lui Gigi Becali cu privire la Batalionul Azov, informează Active News.

Conducerea Dinamo Kiev „consideră inadmisibilă declarația patronului FCSB, Gigi Becali, despre regimentul ucrainean Azov și nu vede cum ar fi posibil să se dispute acest meci. Acest lucru i s-a adus la cunoștință clubului FCSB la o zi după declarațiile respective”, a precizat clubul ex-sovietic, citat de ȘtiripeSurse.

„Dinamo Kiev le mulțumește FCSB și președintelui Gigi Becali pentru ajutorul lor în organizarea procesului de pregătire a echipei noastre în România, dar subliniază că acum prioritatea este independența țării noastre și a tuturor celor care o asigură militar și diplomatic. În locul meciului cu FCSB, echipa noastră va disputa un meci caritabil cu actualul lider al campionatului României și campioana en titre, CFR Cluj. Meciul va avea loc la 20 aprilie”, se mai arată pe site-ul clubului ucrainean.

Gigi Becali a spus la 9 aprilie că președintele Ucrainei, Volodîmîr Zelenski, a fost ales în funcție ca urmare a intervenției controversatului miliardar Igor Kolomoiski, un oligarh cu o avere de peste 1 miliard de euro, cu triplă cetățenie, ucraineană, isareliană și cipriotă (ca să aibă acces în UE).

În plus, Becali a declarat că Batalionul Azov, care face parte din Garda Națională Ucraineană, este o grupare nazistă, sponsorizată – culmea! – de oligarhul evreu. Personajul apropiat lui Zelenski a fost interzis în 2021 în SUA pentru „acte semnificative de corupție” (foto cu cei doi via IntelligenceOnline).

„Vreți să spun ce știu eu? Pe Zelenski l-a pus președinte un mare miliardar care are gruparea aia Azov și el l-a salvat pe Abramovici. Miliardarul i-a spus: Eu te-am pus, salvează-l pe Abramovici! Este adevărat că miliardarul este evreu. Și toată lumea se minunează că a făcut gruparea aia Azov, pentru că gruparea aia Azov este nazistă. Și Zelenski l-a sunat pe Biden și i-a zis ‘Iartă-l pe Abramovich’. Știu eu. Iar aia cu otrăvitul este o minciună. Ce otrăvire? Abramovici are o boală de piele și atâta tot. N-a fost, mă, otrăvit. E vrăjeală, minciună. El are o boală de piele și nu se bărbierește. N-am spus că nu-mi place de Zelenski. Eu v-am spus niște adevăruri.”a spus Gigi Becali la România TV.

Colaj: Active News/RomâniaTv


  • MAGAZIN CRITIC se confruntă cu cenzura pe rețelele de socializare și pe internet. Intrați zilnic direct pe site pentru a vă informa, abonați-vă și contactați-ne: aici.

Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un Like și să distribuiți pagina de Facebook.


MAGAZIN CRITIC – ziar de orientare conservatoareContează pe ȘTIRI ce contează

Lasă un răspuns