Senatorul Claudiu Târziu (AUR): Controlul serviciilor de informații asupra societății, tot mai mare. Trăim într-un stat de drept sau în Republica Securistică România?

Senatorul Claudiu Târziu a avertizat, luni, cu privire la implicarea tot mai mare a serviciilor de informații din România în controlul societății, menționând că, astfel, există riscul ca sistemul democratic să fie golit de conținut, informează Rost Online.

„STS se ocupă de organizarea și numărarea voturilor la alegeri. Tot STS va controla și „cloud-ul guvernamental” menit să centralizeze digital toate datele prelucrate de instituțiile publice din România.

SRI și SIE au primit, recent, dreptul de a filtra investitorii non-UE care doresc să investească în România.

Implicarea serviciilor în presă și justiție, prin diverși interpuși și acoperiți, este deja de notorietate.

Controlul parlamentar asupra serviciilor de informații este ca și inexistent.

Serviciile de informații sînt o necesitate pentru orice țară. Doar că în România controlul lor asupra societății pare să fie tot mai mare și să golească de conținut sistemul democratic”, a scris, luni, pe Facebook, președintele Consiliului Național de Conducere al AUR, senatorul Claudiu Târziu.


  • MAGAZIN CRITIC se confruntă cu cenzura pe rețelele de socializare și pe internet. Intrați zilnic direct pe site pentru a vă informa, abonați-vă și contactați-ne: aici.

Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un Like și să distribuiți pagina de Facebook.


MAGAZIN CRITIC – ziar de orientare conservatoareContează pe ȘTIRI ce contează

Author: Departament corespondenti

Pentru toți corespondenții noștri / Contact: contact@magazincritic.ro

Lasă un răspuns