STUDIUL de care nu ați auzit, realizat pe 23 DE MILIOANE DE OAMENI, prin care se confirmă incidența PROBLEMELOR CARDIACE după vaccinarea cu PFIZER, MODERNA și ASTRA ZENECA / OXFORD

23 de milioane era cândva populația României. După trei decenii de tranziție suntem mult mai puțini de atât. Atunci când o cercetare științifică analizează 23,1 milioane de vaccinați din Finlanda, Danemarca, Norvegia și Suedia nu poate fi trecută cu vederea ca irelevantă.

Studiul a fost publicat zilele acestea în revista medicala JAMA – înființată în 1883 ca Jurnalul Asociației Medicale Americane, fiind una din publicațiile științifice de top. La întocmirea lui au participat 16 cercetători din țările scandinave amintite. Ei au urmărit evoluția a 23.122.522 de pacienți cu vârste de peste 12 ani după ce au fost vaccinați timp de aproape un an, notând apariția miocarditelor și pericarditelor.

Miocardita e inflamarea miocardului, mușchiul care face cordul să pulseze. Afecțiunea determină iregularitate în bătăile inimii. Pericardul este învelișul de membrane și fibre, care îmbracă inima asemeni unui sac. Afecțiunea asociată lui, pericardita, e o inflamație care dă dureri în piept, senzația de sufocare și palpitații.

Până la finalul observației, 81% din participanți au fost vaccinați. S-au constatat 1.077 cazuri de miocardită și 1.149 de pericardită. Analiza a descoperit că riscul de miocardită e mai mare la segmentul 16-24 de ani, după o doză sau două de vaccin anti-covid. Au fost analizați separat nevaccinații (inclusiv aceiași oameni, la intervale de 28 de zile, înainte de vaccinare).

Pentru nevaccinați, s-a constatat o incidență a miocarditei de 9,7 la suta de mii pentru bărbați și 4,3 la suta de mii pentru femei. (Deci în mod „natural”, afecțiunea e de două ori mai frecventă la bărbați.) De asemenea, problema apare cel mai des la segmentul masculin 16-24 de ani, unde se constată o dublare a incidenței (fără vaccinare) față de întreaga plajă de vârstă de la 12 ani în sus. Această dublare la 18 cazuri la suta de mii nu se regăsește și la tinerele din segmentul echivalent de vărstă (16-24). E important să notăm această variație, pentru onestitatea concluziilor. – continuarea pe ActiveNews.

Ilustrație: Doar câțiva tineri români afectați mortal de tromboze, atacuri de cord și atacuri cerebrale. În centru: Personajul din România care a promovat iresponsabil și ilegal serurile experimentale Covid „sigure și eficiente”, afirmând textual că miocardita afectează „cel puțin două organe: ȘI INIMA ȘI CORDUL”


  • MAGAZIN CRITIC se confruntă cu cenzura pe rețelele de socializare și pe internet. 
  • Intrați zilnic direct pe site pentru a vă informa. Contactați-ne: aici.
  • Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un Like și să distribuiți pagina de Facebook.

MAGAZIN CRITIC – ziar de orientare conservatoareContează pe ȘTIRI ce contează

Author: d.mediartt

În slujba Adevărului nemitarnic

Lasă un răspuns