Oare a câta statuie din istoria Ungariei în Ardealul nostru? Președintele Ungariei, Katalin Novák, vine la Alba Iulia pentru a participa la dezvelirea statuii principelui Gábor Bethlen!

Foto: alba24.ro

Președintele Ungariei, Katalin Novák, va participa sâmbătă, 21 mai, la dezvelirea statuii principelui Gábor Bethlen în centrul istoric din Alba Iulia. Este prima vizită oficială, într-o țară străină, în calitate de președinte a Katalinei Novak, care și-a preluat mandatul în 10 mai, informează alba24.ro.

Dezvelirea statuii principelui Gabor Bethlen are loc cu ocazia celui mai mare eveniment al Bisericii Reformate Maghiare. Mai exact, între 19-21 mai se desfășoară la Alba Iulia, Ziua Unității Reformate organizată de Eparhia Reformată din Ardeal.

Katalin Novak, are 44 de ani apropiată de premierul Viktor Orban. Katalin Novak, fost ministru al tineretului și familiei este mamă a trei copii și a fost vicepreşedinte al FIDESZ. Are studii economice, de drept şi administraţie publică, în Ungaria şi Franţa. A trăit în SUA, Franţa şi Germania şi vorbeşte engleza, franceza, germana şi spaniola. Mai multe pe: alba24.ro

Nota redacției: Înțelegem prea bine dragostea fiecărei minorități față de cultura și istoria națională, dar aici este vorba doar de răutate și politici anti-naționale care nu fac altceva decât să ne întoarcă în Evul Mediu, datorită unor politicienii mediocrii și corupți. Mi-e teamă însă de “blestemul sângelui” vărsat de stămoșii noștri pentru care vor plăti alte zeci de generații…


  • MAGAZIN CRITIC se confruntă cu cenzura pe rețelele de socializare și pe internet. 
  • Intrați zilnic direct pe site pentru a vă informa. Contactați-ne: aici.
  • Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un Like și să distribuiți pagina de Facebook.

MAGAZIN CRITIC – ziar de orientare conservatoareContează pe ȘTIRI ce contează

Lasă un răspuns