Tânărul Mihai Căldăraru a fost numit Ambasador GLOBAL PEACE!

Mihai Căldăraru, tânărul despre care scriam recent că mai mult de jumătate din viață și-a petrecut-o prin orfelinate, unde a fost abandonat de părinți, în prezent director gen. adj. al A.E.D.O.P.S – România ,  a fost numit recent de Cav. Amb. Giuseppe Prete,  ”Ambasador Global Peace”.

Mihai Căldăraru își va intra în atribuțiile de ambasador ”Global Peace” din luna august a acestui an.

În calitate de Director General al  A.E.D.O.P.S România, Mihai Căldăraru  continuă cu fiecare ocazie pe care o are  să împartă pachete cu alimente, dulciuri, produse igienico-sanitare măști și dezinfectant, în cadrul Campaniei Umanitare „Ajutăm azi, Ajutăm mâine, Alături de voi”.

La 36 de ani, Mihai Căldăraru a devenit atât vocea copiilor defavorizați, cât și a persoanelor vârstnice defavorizate, vulnerabile social! Pentru cine nu-l cunoaște, Mihai Căldăraru este  unul dintre numeroșii tineri ai acestei țări,  ce a fost nevoit să-și ia viața în mâini, de la vârsta copilăriei.

De mai multă vreme Mihai  încearcă să adune sponsorizări pentru a oferi ajutor celor care nu au posibilităţi financiare şi trăiesc la limita subzistenţei. Oricine are de oferit alimente neperisabile, materiale igienico-sanitare sau orice altceva, care poate constitui un ajutor pentru persoanele defavorizate, este rugat să ia legătura cu  el, sunând la  numărul de telefon: 0739.377.777.


  • MAGAZIN CRITIC se confruntă cu cenzura pe rețelele de socializare și pe internet. 
  • Intrați zilnic direct pe site pentru a vă informa. Contactați-ne: aici.
  • Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un Like și să distribuiți pagina de Facebook.

MAGAZIN CRITIC – ziar de orientare conservatoareContează pe ȘTIRI ce contează

Lasă un răspuns