OMS: Este important ca paradele LGBT să se desfășoare în ciuda epidemiei de variolă a maimuței

foto Iulian Capsali/ Facebook

De câteva săptămâni ne confruntăm nu doar cu pandemia de gripă chinezească, ci și cu o epidemie de variolă a maimuței, o boală contagioasă specifică Africii.

Doar că acum au apărut cazuri în Europa Occidentală și America. Fapt pentru care trebuie să „mulțumim” comunității homosexuale. Fapt recunoscut de autoritățile medicale din toată lumea.

Dr. Susan Hopkins, consilier medical șef la Agenția pentru Sănătăte din Marea Britanie, a făcut luni o declarație publică pe acest subiect în care a spus:  „Îndemnăm în special bărbații homosexuali și bisexuali să fie în alerta în caz de orice erupții sau leziuni neobișnuite și să contacteze fără întârziere un serviciu de sănătate sexuală.”

Cu toate acestea OMS îndeamnă lumea să nu-și facă probleme și să participe la paradele homosexuale. „Este important ca oamenii care doresc să iasă și să sărbătorească mândria gay, mândria LGBTQ+, să continue să facă acest lucru”, a declarat Andy Seale, consilier de strategii în cadrul Departamentului OMS de Programe Globale pentru HIV, Hepatită și Infecții cu transmitere sexuală.. „Nu există nicio rută de transmisie specifică pentru care trebuie să ne îngrijorăm. Este într-adevăr legat de faptul că au avut loc câteva evenimente care probabil au amplificat focarul actual.

Ăștia sunt aceiași „specialiști” care au introdus restricții peste restricții în ultimii doi ani pentru a ne „proteja” de virusul gripei chinezești. Au închis lumea în case, au închise bisericile, au închis sălile de spectacole, stadioanele, restaurantele, sălile de cinema etc. Practic au oprit lumea în loc pentru a ne „proteja”.

Iar acum, când e clar că ne confruntăm cu o epidemie de variolă a maimuței pentru care trebuie să mulțumim comunității LGBT, OMS nu transmite nici măcar un avertisment celor ce au de gând să ia parte la paradele gay, ba din contră, încurajează lumea să ignore epidemia și să se celebreze luna mândriei homosexuale care tocmai a început astăzi.

Dacă mai era nevoie de vreo dovadă, cred că acum e clar că OMS e o organizație partizană controlată de stânga progresistă care are prea puțin de-a face cu sănătatea.

Reamintim că OMS este organizația care vrea implementarea unui „tratat pandemic” care să le dea drept decizie și de control asupra întregii populații sub pretext medical, un alt vis al stângii progresiste. (…) – știrea integrală pe RostOnline.

Foto: Iulian Capsali/Facebook


  • MAGAZIN CRITIC se confruntă cu cenzura pe rețelele de socializare și pe internet. 
  • Intrați zilnic direct pe site pentru a vă informa. Contactați-ne: aici.
  • Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un Like și să distribuiți pagina de Facebook.

MAGAZIN CRITIC – ziar de orientare conservatoareContează pe ȘTIRI ce contează

Lasă un răspuns