Unul dintre cei mai importanți oameni de afaceri din Bulgaria critică trecerea țării la Euro, afirmând că oamenii vor deveni mai săraci | Transmitem mesajul că suntem prea proști să avem propria politică monetară și trebuie să fim conduși de alții!

Sursa foto: Novinite, Ivaylo Penchev, CEO of Walltopia

Ivailo Penchev, CEO-ul celui mai mare constructor de ziduri artificiale pentru alpinism din lume, Walltopia,  a criticat decizia țării sale de a adopta moneda Euro din 2024. El spune că nu este normal să te lauzi că Bulgaria va deveni mai dependentă de UE. „Nu împărtășesc euforia asupra faptului că vom deveni și mai dependenți de UE. Afacerile nu vor fi afectate în mod deosebit, dar oamenii vor deveni mai săraci”, a spus Penchev, citat de Novinite.

Bulgaria a anunțat că va adera la moneda Euro de la 1 ianuarie 2024, urmând să adopte un plan național pentru îndeplinirea acestui obiectiv, transmite R3Media. Sursa foto: Novinite.


  • MAGAZIN CRITIC se confruntă cu cenzura pe rețelele de socializare și pe internet. Intrați direct pe site pentru a vă informa, abonați-vă și contactați-ne: aici.

Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un Like și să distribuiți pagina de Facebook.

Lasă un răspuns