Foto: magazincritic.ro

  Sau Armata de teracotă, o descoperire istorică datând din perioada Chinei antice şi care este reprezentată de sute de soldaţi de teracotă, special construiţi pentru a apăra după moarte, împăratul şi regatul dinastie Qin…!!! Am făcut acestă trecere de la celebra descoperire din China, pentru a ajunge la subiectul zilei…!!! Cine apără ţara de interlopii şi de mafia puterii politice indiferent de culoare politică…??? Răspuns: Nimeni.

Strada nu este de-ajuns. Am mai spus-o şi cu alte ocazii însă mă văd nevoit să revin cu detalii, pe înţelesul tuturor…!!! Vremea protestelor a trecut…Nu şi-au atins scopul şi au intrat deja în derizoriu….!!! Încet dar sigur, în Piaţă nu vor mai fi decât câteva zeci de persoane… În rest va fi tăcere.

Suntem sub o ofensivă puternică a unui imperiu Roşu PSD Totalitar şi care încearcă pe toate fronturile să ne desfiinţeze, să ne subjuge total. Asta se întâmplă în timp ce noi îi huiduim în Piaţă… le scriem lozinci, versuri, cântece şi pancarte… Iar Ei ne emit legi după legi care ne constrâng şi ne dictează parcursul vieţii în continuare… Suntem ca într-o capcană… Cu cât îi vom tolera şi îi vom lăsa la putere mai mult cu atât ne vor distruge mai tare şi mai repede…!!!

Duşmanul perfid cu care ne confruntăm acum, este total redus numeric, însă are o structură aparte. Câţiva zeci de miniştri, câteva sute de parlamentari şi alte câteva mii de susţinători fervenţi dintre care oameni de afaceri, bine îmbibaţi în bugetul Statului, Primari şi consilieri locali dar şi oameni obişnuiţi să primească pensii şi salarii nesimţite, de mii de euro. Prin urmare oastea duşmanului naţiunii romane este de elită, foarte redusă numeric, însă activă şi puternic susţinută financiar…!!!

Atuul acestora este faptul că sunt la putere, că au toate pârghiile legislative şi executive dar mai ales financiare şi pe care le-au transformat în arme distrugătoare în masă, în marea masă a românilor chiar şi contra celor care i-au votat şi le-au comferit puterea…!!!

Însă noi cei mulţi care ar trebui să le ţinem piept, la propriu, să le arătăm ca într-un Stat de drept puterea democratică este în mâna poporului, a cetăţeanului viu şi activ, noi cei mulţi suntem tot mai dezbinaţi şi mai nehotărâţi să acţionăm şi să-i alungăm de la putere… nu avem curajul şi nici nu suntem în stare să acţionăm şi de aceea ne fac în continuare viaţa un calvar…!!!

Suntem aşadar „Armata de teracotă”, total imobili dar bine aranjaţi şi pregătiţi, mai numeroşi, însă… inerţi. Neajutoraţi şi dezorganizaţi fără un lider, rămânem fixaţi pe o idee pur teoretică şi anume că scrierea de lozinci şi pancarte este singura noastră soluţie salvatoare, dacă nu chiar unică…!!! Nimic mai eronat şi mai păgubos!!!

Nici în al XIII-lea ceas nu vrem să înţelegem că din acesta confruntare terbilă nu iese invigator decât cel care este mai activ şi mai abil în manevrarea tuturor posibilităţilor de a-şi reduce duşmanul la tăcere şi nu cei care rămân imobili şi inerţi, precum soldaţii de teracotă…!!! Pentru că de aceşti soldaţi de teracotă, nimeni nu se teme, nimeni nu se fereşte… Se stă în faţa Parlamentului de peste 55 de zile de proteste…Imobili, inactivi, inerţi…iar la întâlniri de gradul 3 cu unul dintre politicienii penali, faţă-n faţă, îi rugăm frumos să demisioneze… unii chiar le dau şi un pix şi o foaie albă pentru demisie…!!!

Inutil, pentru că oricare dintre noi ar fi în această situaţie nu ar putea reacţiona decât hilar, cum să-ţi scrii demisia dintr-o funcţie de unde te alimentezi cu fonduri, fără număr, tu şi famila ta, pentru încă 4-6 ani sau chiar o viaţă întreagă….!!! El Politicianul penal, nu trebuie rugat să demisioneze ci trebuie forţat s-o facă altfel va rămâne pironit în fotoliul său călduţ şi cu banii enorm de mulţi, până la pensie…!!!

Am să dau iarăşi un exemplu din SUA, nu neapărat din filme şi cărţi, ci chiar povestit de un amic care a lucrat în aceşti ultimi 20 de ani în multe ţări între care şi America şi îmi povestea..”americanul de rând are un cult al patriotismului al dragostei de ţară uneori dus la extrem… Şi-au creat zeci de simboluri şi zeci de personaje de eroi naţionali de legendă, Căpitan America… Superman…. Ironman…. Batman… Justiţiari neanfricati… etc,… etc, imortalizaţi în zeci de reviste de benzi desenate în cărţi şi filme, în care se evoca puternic spiritul de învingător al americanului şi al binelui împotriva răului….”. Aşadar, americanii care nu au o istorie încărcată de eroi şi viteji ai neamului lor, dar i-au creat/inventat şi mai mult i-au promovat la maxim…Ori, în România cu o aşa puternică istorie milenară de apărători ai neamului, de eroi adevăraţi şi nu inventaţi, de la Burebista şi Decebal… la Vlad Ţepeş, la Ştefan Cel Mare… la Mihai Viteazul şi până la domnitorul I. Cuza, acum constatăm cu stupoare cât suntem de inerţi şi de impasibili în a ne apăra ţara cu adevărat, de către o Gaşcă de mafioţi şi interlopi… Azi am devenit o adevărată Armată de Teracotă….!!!

Până şi Constituţia României (Art.55), ne oferă dreptul şi obligaţia de a apăra Ţara de duşmaniii trădători şi delapidatori ai averilor naţionale. România este în situaţia de a fi apărată??? Cu siguranţă DA!!! Atât din interior cât şi din exterior, în acest moment suntem atacaţi, suntem sub asediu. Iar duşmanul din interiorul ţării, perfid s-a deghizat în „Mari politicieni” care le conferă dreptul de a conduce acest Stat, dar într-o manieră în care le convine lor. Cum??? Prin emiterea de legi şi dispoziţii/hotărâri cu literă de lege prin care să fie apăraţi, să devină imuni în faţa instituţiilor de control şi anchetă, în fata instituţiilor de justiţie astfel încât să poate delapida ţara după bunul lor plac, fără ca cineva să-i deranjeze cumva… Tot prin astfel de intervenţii legiuitoare, au ajuns să constrângă şi să limiteze drastic libertatea de mişcare… drepturi şi libertăţi cetăţeneşti…

Astfel am ajuns în punctul unde chiar omul simplu să constate că suntem devalizaţi şi jefuiţi la propriu, de către aceşti indivizi care fac parte din categoria unei Mafii naţionale, însă tot omul de rând, să nu poată interveni legal pentru stoparea acestor devalizări…!!!

Protestele de stradă „Paşnice” sunt doar o mică părticică, un mic capitol din marea „bătălie” împotriva deznaţionalizării ţării şi în lupta antisistem politic de acum… Organizarea este cheia şi identificarea unui lider. Nici o bătălie nu s-a câştigat cu o coală de hârtie şi un pix ori cu lozinci şi pancarte şi nu o spun eu, o dovedeşte istoria noastră cât şi istoria lumii. Acest lucru trebuie să-l conştientizăm perfect.

Prin umare să ne întrebăm cu toţii, ce etapa am progresat concret de când protestăm…??? Au stopat Defrişările pădurilor…??? NU!! Nici vorbă, ba se taie în disperare… Au demisionat parlamentarii cu dosare penale…??? Nu!! A demisionat Guvernul…??? Nu!! Au fost promulgate legi mai bune, mai corecte pentru bunăstarea poporului?? Nu!!! A fost restabilit principiul echilibrului puterilor în Stat??? Nu!! Nici vorbă, s-a încercat şi chiar s-a şi reuşit ca puterea politică să fie acapartă de un singur partid, o singură forţă politică… Subordonarea politică a Parlamentului de către acelaşi partid, subordonarea Guvernului de către acelaşi partid, a CCR-ului cât şi subordonare politică a unor magistraţi… A fost restabilită ordinea instituţională a statului de drept??? Nu!!! Ba din contră haosul s-a generalizat, s-a acutizat…!!! A fost ascultată vocea naţiunii din stradă?? Nu!! Nici vorbă, ba am fost luaţi in derâdere…!!! Au fost începute mari investiţii de infrastructură rutieră, în sănătate, ori în adminsitratie publică..??? Nu!!!… etc. Lista poate continua cu multe alte inadvertenţe şi lipsuri, deci ce s-a câştigat prin proteste de stradă?? O infimă parte a democraţiei…Prea puţin !!! Enorm de puţin, însă zilnic ne lăsăm amăgiţi de acesta teorie pură, cum că Protestul paşnic va rezolva marile probleme arătate mai sus…!!!

Ce încerc să arăt aici?? Nimic altceva decât că avem dreptul şi mai ales OBLIGAŢIA, conferită de Constituţia României, de a ne apăra ţara. Apărarea Ţării în faţa unui duşman din interiorul ei, cum spuneam, perfid deghizat în „Mari politicieni”, dar acesta apărare a ţării nu se poate realiza numai prin Lozinci şi Pancarte. Nu putem să ne apărăm ţara, stând faţă-n faţă cu trădătorii ţării şi invitându-i politicos să-şi dea demisia…!!! Este inutil şi inacceptabil acest „Joc” grotesc în care suntem împinşi să-l susţinem….!!!

Prin urmare am ajuns apărători ai ţării să fim transformaţi în simpli soldaţi de teracota, imobili şi inerţi cu pancarte şi lozinci în mâini, în fata acestori agresori naţionali, şi care trec printre noi şi nici măcar nu ne văd. Cine a construit această armată de teracotă…??? „Proiectul” acesta a început încă din anii ’90 şi a fost consolidat în următorii 27 de ani şi conceput de actualul sistem politic, continuatorul vechiului sistem Comunist, ajungând în prezent în acest stadiu…!!!

Ce urmează??? În primul rând să ne organizăm într-o mişcare Civică Naţională reală, caracterizată printr-un puternic spirit patriotic şi naţionalist, fără accente xenofobe şi rasiste, să ne desemnăm un lider adevărat, al cărui voce să ridice naţiunea. În final să devenim apţi “combatanţi” reali şi activi. „Lupta”acesta, pentru că orice împotrivire faţă de acest sistem politic devastator, este o luptă şi trebuie să fie dusă pe mai multe planuri, inclusiv cel subversiv. Să ne reinventăm şi noi, eroi justiţiari, precum americanii şi să acţionăm. Altfel degeaba vorbim şi degeaba scriem lozinci, pentru că riscăm să rămânem inerţi şi inactivi o adevărată şi teribilă „Armată de teracota”….!!! (articol publicat pe 31 martie 2017)


  • MAGAZIN CRITIC se confruntă cu cenzura pe rețelele de socializare și pe internet. 
  • Intrați zilnic direct pe site pentru a vă informa. Contactați-ne: aici.
  • Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un Like și să distribuiți pagina de Facebook.

MAGAZIN CRITIC – ziar de orientare conservatoareContează pe ȘTIRI ce contează

Lasă un răspuns