ȘCOALA DE VARĂ A PROFESORILOR DE RELIGIE, 25-28 iulie

RED Religie

Școala de vară 2022 supune atenției două mari teme centrale:
1. Paradigma socială a credinței;
2. Religia în activitățile out-door/non-formal.
Acest program își dorește să ofere oportunități de studiu, analiză și dezbatere privind problemele contemporane în domeniul educației religioase. Situații, contexte pe care le întâlnim în predarea disciplinei și dorim să le împărtășim, să le îmbunătățim în așa fel încât actul didactic să fie unul valoros.
Școala de vară este concepută pentru profesorii care doresc să-și îmbunătățească activitatea didactică, să devină lideri ai educației religioase în școlile/zonele lor, să ofere o varietate de experiențe pentru a construi cunoștințe, competențe, abilități și să propună activități inedite în educația religioasă. Dorim să reflectăm critic și creativ asupra propriului act didactic, să găsim cea mai bună cale de aplicare, în diverse contexte educaționale a celor însușite la această activitate. Echipa, creativitatea și comunicarea sunt punctele noastre de reper.
Într-o vacanță este normal să dorim să ne detașăm puțin de catedră, credem însă că acest program ne deschide câteva oportunități: echipă, comunicare, dezbateri, idei, proiecte, noutăți și – de ce nu?- câteva zile de vacanță împreună!

Evenimentul este organizat de Platforma RED Religie şi are loc între 25-28 iulie, la Seminarul Teologic ,,Veniamin Costachi” de la Mănăstirea Neamț.


„Dincolo de profesor, noi îl vizăm pe elev și elevul este cel care câștigă.”

(Ionița Timiș)


  • MAGAZIN CRITIC se confruntă cu cenzura pe rețelele de socializare și pe internet. 
  • Intrați zilnic direct pe site pentru a vă informa. Contactați-ne: aici.
  • Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un Like și să distribuiți pagina de Facebook.

MAGAZIN CRITIC – ziar de orientare conservatoareContează pe ȘTIRI ce contează

Lasă un răspuns