Conducerea partidului S.O.S. ROMÂNIA îl invită pe primul ministru al Ungariei la o întâlnire ca între naționaliști!

Foto: erichmocanu.ro

Comunicat de presa al partidului S.O.S. ROMÂNIA:

“- Orice gând ai, Orbane, şi oricum vei fi sosit,
Cât suntem încă pe pace, eu îţi zic: Bine-ai venit!
Despre partea închinării însă, Victore, să ne ierți;
Dar acu vei vrea cu oaste şi război ca să ne cerți,
Ori vei vrea să faci întoarsă de pe-acuma a ta cale,
Să ne dai un semn şi nouă de mila Măriei tale…
De-o fi una, de-o fi alta… Ce e scris și pentru noi,
Bucuroși le-om duce toate, de e pace, de-i război.”

Apreciem domnule Viktor Orban naționalismul și patriotismul cu care vă apărați țara de atacurile extremiștilor globaliști, însă ar fi bine sa înțelegeți ca nu ne plac și nu sunt binevenite instigările dintre cetățenii români de etnie maghiară si cetățenii români de etnie română.

Va solicitam s[ aveți tact, diplomație și respect față de România, o țară care i-a primit cu brațele deschise pe conaționalii care s-au așezat aici și au trăit atâtea sute de ani, mulți dintre ei încercând mereu să asuprească și jignească românii, să îi provoace pe români, deși putem trăi în pace și liniște împreună pe pământul românesc.

Ii spunem domnului Viktor Orban ca nu este normal sa fie deranjat când se menționează ca Transilvania este România, pentru ca acesta este adevărul istoric si nu trebuie sa instige etnicii maghiari, împotriva fraților lor români. La fel cum nu suntem de acord ca naționalii romani sa instige împotriva etnicilor maghiari. Nu avem nevoie de război civil, pe care îl respingem categoric.

Ii mai spunem domnului prim-ministru al Ungariei ca îl rugam să facă mai întâi vizite oficiale in România și apoi să se ducă în vizita la Tușnad, o stațiune românească, ce îi primește vizita, cu condiția sa respecte toate cutumele diplomatice.

Mai ales când orice vizită a sa poate crea premisele acțiuni iredentiștilor și extremiștilor.

Vă mulțumim pentru vizita și daca oficialitățile României v-au refuzat vizitele oficiale, vă anunțăm ca Partidul S.O.S România, condus de doamna Președinte Senator Diana Iovanovici-Șoșoacă, cel mai emblematic parlamentar naționalist patriot Român, vă invita la o întâlnire oficială, ca intre naționaliști, astfel încât să demonstrăm că există respect reciproc între cele doua țări și naționalități.

Preluare: erichmocanu.ro


  • MAGAZIN CRITIC se confruntă cu cenzura pe rețelele de socializare și pe internet. 
  • Intrați zilnic direct pe site pentru a vă informa. Contactați-ne: aici.
  • Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un Like și să distribuiți pagina de Facebook.

MAGAZIN CRITIC – ziar de orientare conservatoareContează pe ȘTIRI ce contează

Lasă un răspuns