Judecătoarea Adriana Stoicescu scrie în Ziarul ,,Lumina” al Patriarhiei Române: Mie mi-e milă de cei care cred că având bunuri materiale au totul. Sunt mult mai săraci decât cel mai umil muncitor care nu are altă bogăție decât credința în Dumnezeu și munca

Foto: Ziarul Lumina

Judecătoarea Adriana Stoicescu, una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate voci creștine din societatea civilă, scrie, începând cu luna iulie, în Ziarul Lumina al Patriarhiei Române.

Înainte de primul său editorial, magistratul a acordat un interviu acestei publicații, în care a vorbit despre valorile după care se ghidează în viață și în meserie.

Ea a spus că este foarte important ca un profesionist să dea dovadă și de caracter.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Sigur, poți fi un avocat sau judecător excepțional, un medic fantastic de bine pregătit, dar totul dispare dacă îi tratezi pe cei din fața ta cu suficiență și dispreț. Nu mă încălzește cu nimic faptul că ai două doctorate dacă nu știi să saluți. Dar dacă vrem să ducem discuția pe tărâmul vieții private, nu mă interesează absolut deloc ce faci tu la tine acasă, cât timp te comporți cum se cuvine în societate”, a explicat Adriana Stoicescu în Ziarul Lumina.

Magistratul a spus că perioada cea mai importantă pentru viața omului sunt „cei șapte ani de-acasă”. Adriana Stoicescu este convinsă că suficiența de sine „vine din marele gol al unei inimi lipsite de credință”.

„Dacă pruncii ar fi aduși în biserică de la vârste fragede, cred că anumite „deprinderi” ar apărea firesc. Totul ține de cei șapte ani de acasă. (…)” – integral pe R3media.

Sursă foto: Ziarul Lumina


  • MAGAZIN CRITIC se confruntă cu cenzura pe rețelele de socializare și pe internet. Intrați zilnic direct pe site pentru a vă informa, abonați-vă și contactați-ne: aici.

Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un Like și să distribuiți pagina de Facebook.


MAGAZIN CRITIC – ziar de orientare conservatoare. Contează pe ȘTIRI ce contează

Lasă un răspuns