Competiția națională OFA STARTUP ANGELS, Ediția a II-a 2022, dedicată antreprenoriatului feminin din România

Prima competiție de pitching din România, adresată femeilor antreprenor, „OFA STARTUP ANGELS” a ajuns la cea de-a doua ediție. În acest an, competiția este dedicată special femeilor antreprenor care doresc să obțină finanțare în cadrul programului Start-Up Nation 2022.

Femeile antreprenor reprezintă peste 36% din acționariatul firmelor românești. Cu toate acestea, majoritatea firmelor conduse de femei au până la 5 angajați și 500.000 lei cifră de afaceri.

Noi vă oferim scrierea planului de afaceri pentru a vă crește șansele de reușită! Dorim să sprijinim fiecare femeie antreprenor la început de drum să își construiască afacerea de succes. Competiția este organizată de patronatul OFA UGIR și se înscrie în principiile și filosofia organizației, se implică la nivel local, regional, național și internațional, pentru sprijinirea și promovarea antreprenoriatul feminin și susținerea inițiativelor de business”, a declarat Mirabela Miron, președintele Organizației Femeilor Antreprenor OFA UGIR.

Competiția OFA STARTUP ANGELS este organizată la nivel național și se derulează o singură etapă de evaluare, în baza eligibilității formularelor de înscriere conform cerințelor Start-Up Nation, după următorul calendar:

• 28 iulie 2022 – lansarea oficială a Competitiei OFA STARTUP ANGELS Editia a II-a;
• 28 iulie – 14 august – perioada de înscriere în competiție pe platforma http://www.ofa.ugir.ro;

• 15 august – evaluare proiecte înscrise în competiție, conform grilei de evaluare din programul Start-Up Nation;
• 16 august – anunțare câștigătoare (3 proiecte în ordinea punctajelor maxime estimate).

Manager al proiectului național OFA STARTUP ANGELS este Amalia Georgescu, antreprenor de succes, Coordonanor al domeniului de interes Antreprenoriat. 

Partenerii oficiali ai evenimentului: AVISSO, Biocomp, Ageo Biz, Impact Assessment, Renate Popescu-consultant în afaceri, Euro Smart DPO, Clinica Endorfine.

Mihaela Pascariu și Ana-Maria Icătoiu, consultanți pentru afaceri și atragere finanțări guvernamentale și europene cu experiență de peste 18 ani, sunt „zânele cu penița” care vor pune ideile voastre de afaceri în rigorile programului Start-up Nation.

OFA UGIR alături de femeile antreprenor care sunt la început de drum

Marinela Strîmbulescu, președintele Organizației Femeilor Antreprenor OFA UGIR – Filiala Gorj, coorganizator al competiției OFA STARTUP ANGELS, a declarat că organizația din care face parte „este și a fost tot timpul alături de antreprenoarele care sunt la început de drum, considerând ca o bună îndrumare și informare în ceea ce privește accesarea de fonduri, europene sau naționale, constituie un ajutor fundamental pentru demararea unei afaceri. Organizația Femeilor Antreprenor UGIR este de doi ani o voce puternică în mediul de bussines din România.
Așteptăm femeile antreprenor atât din țară dar și pe cele din diaspora, care doresc să se întoarcă acasă și să își înființeze o mică afacere, să ia parte la competiția OFA STARTUP ANGELS pentru a beneficia de scrierea proiectului gratuit. Mult succes tuturor!
”, transmite Marinela Strîmbulescu.

OFA UGIR oferă celor trei câștigătoare ale competiției: 3 proiecte transpuse în aplicații spre finanțare pe Start-Up Nation, precum și 1 an de membership OFA UGIR. Vă invităm să descoperiți mai multe detalii și să vă înscrieți în competiție accesând următorul link: https://ofa.ugir.ro/ofa-startup-angels-s2/

Antreprenoriatul feminin este provocarea secolului XXI. Actualul mediu de bussines din România nu mai poate fi conceput fără componenta feminină și dezvoltarea inițiativelor în afaceri. Organizația Femeilor Antreprenor OFA UGIR oferă șansa femeilor interesate să activeze în viața economică, prin încurajarea, promovarea şi punerea în practică a principiului egalităţii de şanse, să devină vizibile și active!


  • MAGAZIN CRITIC se confruntă cu cenzura pe rețelele de socializare și pe internet. Intrați zilnic direct pe site pentru a vă informa, abonați-vă și contactați-ne: aici.

Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un Like și să distribuiți pagina de Facebook.


MAGAZIN CRITIC – ziar de orientare conservatoare. Contează pe ȘTIRI ce contează

Lasă un răspuns