Un concert al Orchestrei de Cameră Radio va inaugura seria de evenimente organizate de Filarmonica Braşov în luna august

Un concert special, al Orchestrei de Cameră Radio, avându-l ca solist pe violonistul Valentin Şerban, va inaugura, sâmbătă seara, seria de evenimente organizate, în luna august, de Filarmonica Braşov, în aer liber, în Piaţa Sfântul Ioan, informează Agerpres.

Conform unui comunicat remis miercuri de instituţia braşoveană de cultură, în programul concertului, care va începe la ora 20,00, vor fi Anotimpurile de Vivaldi şi piese de Astor Piazzolla.

Filarmonica Brașov / fotografie din anul 2018

Solistul serii, Valentin Şerban a câştigat secţiunea de vioară la Concursul Internaţional “George Enescu” şi este printre cei mai renumiţi braşoveni din lumea muzicii clasice la ora actuală, a menţionat sursa citată.

Concertul de sâmbătă va deschide o nouă lună de evenimente ale Filarmonicii Braşov, care vor continua, cu recitaluri Aleka & Friends, pe 9 august, Zoli Toth pe 10 august şi Marina Arsene – pe 16 august.

Integral pe: Agerpres


  • MAGAZIN CRITIC se confruntă cu cenzura pe rețelele de socializare și pe internet. Intrați zilnic direct pe site pentru a vă informa, abonați-vă și contactați-ne: aici.

Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un Like și să distribuiți pagina de Facebook.


MAGAZIN CRITIC – ziar de orientare conservatoareContează pe ȘTIRI ce contează

Lasă un răspuns