Concurs de ciclism caritabil Băile Govora

MTB GOVORA 2022, Ediția a II -a

Final de concurs caritabil “𝐏𝐞𝐝𝐚𝐥𝐞𝐚𝐳ă 𝐏𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐄𝐢 – 𝐏𝐞𝐝𝐚𝐥ă𝐦 Î𝐦𝐩𝐫𝐞𝐮𝐧ă 𝐜𝐮 𝐀𝐬𝐨𝐜𝐢𝐚ț𝐢𝐚 𝐂𝐚𝐭𝐚𝐥𝐞𝐲𝐚&𝐘𝐫𝐢𝐬”, MTB 2022 Govora începută ca un vis, povestea concursului a devenit realitate din nou în data de 14.08 2022 la  Băile Govora.

Pentru că aveam proiectul în portofoliul Asociației Cataleya / Yris, am decis împreună cu Cicloturism Vâlcea – CTV, Primăria Băile Govora, DGAS Romania Aedops să ,,dospim,, concursul, având ca ingrediente cel mai curat aer din Europa, cel mai mare Parc Balnear din Romania, cea mai frumoasa alee de cura terapeutica prin padurea Silva, ne-am gandit sa va invitam în Govora, la o tură cu bicicleta, în scop caritabil pentru Elena, fetita nevazatoare din Mihaesti!

Ne-am dorit încă de la început să implicăm și generația tânără (voluntarii asociațiilor organizatoare, comunitațile locale, tinerii și sportivi de pretudindeni), decorul pentru acest eveniment, nefiind întâmplator ales.

Pădurea de la Gâtejeșt , chiar dacă este încadrată în zonă de foioase, de deal, cca 500m altitudine, oferă porțiuni de push bike, adrenalină, panorame superbe asupra Govorei, silvoterapie, peisaje idilice, un pachet de turism verde, sustenabil ce poate fi marcat ca un ghid de bune practici și pentru alte locuri cu elemente si indicatori turistici, sportivi, de orientare turistică, școala de voluntariat, în zone tandem din România .

Mulțumim Mihai Căldăraru pentru sustinere, pentru determinarea ta să o ajutăm pe Elena !

Multumim Cicloturism Vâlcea – CTV , tuturor care ne-au sprijinit si au pus umarul la un proiect cu finish de zâmbete, sport, caritate, turism, cerc al faptelor bune și tuturor care sunt alaturi de noi, mereu (donatori, prieteni, urmaritori ai faptelor bune )

Zâmbetul copiilor, tuturor participanților ne onorează, ne responsabilizează pentru edițiile viitoare și promitem că va fi vibe-ul extins , an de an !

 S-au strâns 2100 ron la urna de donatii ! Banii se vor duce în contul Elenei pentru recuperare medicală!

Vom contiua să o susținem și să o sprijinim necondiționat!

Ramona Chiriță, Președinte Asociația Cataleya /Yris.


  • MAGAZIN CRITIC se confruntă cu cenzura pe rețelele de socializare și pe internet. Intrați zilnic direct pe site pentru a vă informa, abonați-vă și contactați-ne: aici.

Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un Like și să distribuiți pagina de Facebook.


MAGAZIN CRITIC – ziar de orientare conservatoareContează pe ȘTIRI ce contează

Lasă un răspuns