Influencer pentru Viață. Dăruiește comunității interviurile Pentru Viață

LifeCall

  • Vrei să fii o contribuție pentru viață și să duci vorba mai departe?

LifeCall te invită la voluntariat și implicare pentru susținerea femeilor însărcinate aflate în nevoie și a pruncilor lor.

Voluntarii vor avea ocazia să experimenteze cum este să fii influencer pentru Viață. Nimic nu se compară cu sentimentul de împlinire pe care îl ai atunci când susții o cauză bună, în care crezi cu adevărat. Și ce este mai important decât Viața?

În cadrul proiectului Influencer pentru Viață. Dăruiește comunității interviurile Pentru Viață, voluntarii vor distribui interviurile ,,Pentru Viață” de pe canalul YouTube al asociației LifeCall, transmițând astfel mesajul LifeCall cât mai multor oameni din comunitate.

Voluntarii vor face postări sau chiar filmări live pe Facebook/TikTok/Instagram în care să relateze care interviu LifeCall i-a impresionat sau i-a ajutat și în ce măsură. De asemenea, pot să povestească despre prietenii sau cunoscuții care au fost impresionați de unul dintre interviurile LifeCall și cum le-au fost de folos.

Voluntarii se pot înscrie în proiect indiferent de localitatea în care se află sau în diaspora.

Ce obțin voluntarii:

  1. Sprijinind LifeCall ca voluntar, contribui la construirea unor destine viitoare. Nimic nu se compară cu sentimentul de împlinire pe care îl ai atunci când susții o cauză bună, în care crezi cu adevărat. Alăturându-vă misiunii LifeCall, puteți ajuta cât mai multe mame și cât mai mulți copii să se bucure de darul minunat al vieții!
  2. Certificat de voluntariat
  3. Cel mai implicat voluntar înscris în proiect este răsplătit la final cu un tricou LifeCall și devine eroul următorului interviu de la canalul de Youtube al LifeCall.

Detalii și înscriere în proiect: hartavoluntariatului.ro

Dă un sens vieții tale!

Susține viața!


Despre LifeCall

LifeCall este o organizație non-profit cu misiunea de a sprijini necondiționat femeile însărcinate aflate în criză de sarcină, prin consiliere de înaltă calitate și ajutorul material necesar. Majoritatea femeilor însărcinate care solicită ajutor nu au un venit stabil, un loc de muncă și uneori nici măcar o locuință sigură. Astfel, ele nu sunt autonome și au nevoie, pe lângă consilierea psihologică susținută, și de sprijin financiar temporar. Fiecare caz necesită o abordare individualizată, în funcție de situația particulară a femeii în nevoie. Asociația oferă ajutor financiar în timpul sarcinii și până când copilul împlinește 2 ani, vârsta la care copilul poate începe grădinița, iar mama se poate angaja.

De asemenea, LifeCall desfășoară pentru tineri și activități educaționale care invită la informare și dialog, pentru ca ei să nu se regăsească niciodată într-o situație de criză de sarcină, sau, dacă cunosc pe cineva care poate ajunge în această situație, să știe cum să intervină cu un sprijin concret.

Contact: aurelia.oroviceanu@lifecall.ro / 0740.12.21.86


  • MAGAZIN CRITIC se confruntă cu cenzura pe rețelele de socializare și pe internet. Intrați zilnic direct pe site pentru a vă informa. Contactați-ne: aici.
  • Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un ,,Like” și să distribuiți pagina de Facebook.
  • Pentru o presă independentă, ne puteți sprijini cu o donație. Vă mulțumim!

  • MAGAZIN CRITIC – ziar de orientare conservatoareContează pe ȘTIRI ce contează

Lasă un răspuns