Senatorul Claudiu Târziu: „Medicina de urgență NU este proprietatea lui Arafat”. Inițiativă legislativă AUR.

Foto: smurd.ro

Medicina de urgență ar urma să treacă în coordonarea operațională și controlul integral al Ministerului Sănătății,, dacă propunerea legislativă a Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) va deveni lege, informează Rost Online.

Anunțul a fost făcut, duminică, de liderul AUR, senatorul Claudiu Târziu. Potrivit acestuia, deoacamdată propunerea AUR a fost avizată favorabil de Consiliul Legislativ.

„Propunerea legislativă a partidului nostru, prin care medicina de urgență va intra în coordonarea operațională și controlul integral al Ministerului Sănătății, a fost avizată favorabil de Consiliul Legislativ.

Dacă va deveni lege, acesta va fi un pas important spre revenirea la normalitate a sistemului de sănătate din România – sistem grav afectat în ultimii 32 de ani și adus în pragul colapsului.

Medicina de urgență nu este proprietatea lui Arafat-DSU. Românii sunt sătui de incompetență, lăcomie și impostură”, a transmis, duminică, pe Facebook, președintele CNC AUR, senatorul Claudiu Târziu.


  • MAGAZIN CRITIC se confruntă cu cenzura pe rețelele de socializare și pe internet. Intrați zilnic direct pe site pentru a vă informa, abonați-vă și contactați-ne: aici.

Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un Like și să distribuiți pagina de Facebook.


MAGAZIN CRITIC – ziar de orientare conservatoareContează pe ȘTIRI ce contează

Lasă un răspuns