Știri despre vremurile din urmă (1)

nor creat cu wordart.com

O altfel de revistă a presei. Prin rubrica aceasta, mi-am propus să selectez zilnic cîteva știri utile oamenilor liberi. Lectură cu folos!

1. 1100 de oameni de știință: „NU există nici o urgență climatică” (Contramundum)

2. Rafila crede că pentru morțile subite care inundă România e nevoie întîi de un studiu. ActiveNews îi oferă soluția mai rapidă: Polițiști anchetatori și procurori, inclusiv procurori militari, care să sprijine medicii legiști (ActiveNews)

3. Se normalizează și zoofilia? Un profesor universitar va vorbi la o conferință în Australia despre „ultimul tabu al societății”: sexul cu animalele (R3media)

4. Poetul mărturisitor Demostene Andronescu: Într-o încleștare ca a noastră, importantă e lupta, nu victoria! – VIDEO (RostOnline)

5. UCIS „SIGUR ȘI EFICIENT” DE ASTRAZENECA. Ancheta Medicinei Legale s-a finalizat, după un an: Rockerul Zion de 48 de ani a murit din cauza unui „traumatism cerebral catastrofal” generat de injecția cu serul experimental de la Oxford, lăudat la Trinitas TV (ActiveNews)

6. Dovezile ASCUNSE: Vaccinurile ARN-mesager provoacă masiv AVORTURI și MALFORMAȚII (ActiveNews)

7. Jonathan Jackson, actor american convertit la Ortodoxie, prezent la „Întîlnirea Tinerilor Ortodocși” din Vaslui, sîmbătă, 27 august (RostOnline)

8. CDC recunoaște că s-a înșelat cu privire la o problemă uriașă de siguranță a „vaccinurilor”, ștergînd pe ascuns o informație eronată (ActiveNews)

9. Dezastru social: 44% dintre copiii români cu cel puţin un părinte plecat muncă în străinătate cresc fără mamă (R3media)

10. Dr. Vasile Astărăstoae – Bioetica într-o societate orfană de Dumnezeu (partea a III-a, partea a II-a, partea I).


  • MAGAZIN CRITIC se confruntă cu cenzura pe rețelele de socializare și pe internet. Intrați zilnic direct pe site pentru a vă informa. Contactați-ne: aici.
  • Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un ,,Like” și să distribuiți pagina de Facebook.
  • Pentru o presă independentă, ne puteți sprijini cu o donație. Vă mulțumim!

  • MAGAZIN CRITIC – ziar de orientare conservatoareContează pe ȘTIRI ce contează

Lasă un răspuns