Știri despre vremurile din urmă (3)

Creat cu wordart.com

O altfel de revistă a presei. Prin rubrica aceasta, mi-am propus să selectez zilnic cîteva știri/articole utile oamenilor liberi. Lectură cu folos!

1. La 22 august 1917 cădea în luptă sublocotenentul Ecaterina Teodoroiu: ,,Logodită cu gloria, Caterina a murit mireasă!” (MagazinCritic)

2. Noutăți de la Poșta Română. Fiecare român va avea un cod poștal propriu (RostOnline)

3. EXCLUSIVITATE | Biologia bate ideologia: noile cărți de identitate românești vor reda informațiile despre sexul persoanei din certificatul de naștere (R3media)

4. Claudia Marcu: Medicii onești sunt indignați în fața morților subite. Dr. Oana Secară: „Edemul pulmonar apare la vîrstnici, nu la o tînără de 18 ani! Este vorba de efecte adverse postvaccinale”. CAZUL ALESSIA RAICIU (ActiveNews)

5. Mircea Platon, nou avertisment privind Legile Educației: Scopul este alinierea la anumite standarde ideologice, chiar cu preţul sacrificării învățămîntului românesc. Copiii României, cobaii unor experți anonimi (RostOnline)

6. Trei matematicieni și un istoric de elită, protest față de legile educației propuse de Ministrul Sorin Cîmpeanu: Miza este omogenizarea și nivelarea sistemelor de educație și, astfel, a societăților (R3media)

7. Marea Britanie | O publicație conservatoare a fost cenzurată de gigantul de retail WH Smith și numită „mizerie fascistă“, după ce a publicat un interviu cu Viktor Orbán și a prezentat imagini satirice la adresa ideologiei LGBT+ (R3media)

8. Iași / Mii de oameni au venit la Festivalul Inimo, organizat de părintele Dan Damaschin pentru a ajuta 10.000 de copii sărmani să meargă la școală (RostOnline)

9. Judecătoarea Dana Gîrbovan: Dacă am accepta ca dreptul UE să fie aplicabil peste Constituția României ar însemna revizuirea de facto a acesteia. Numai poporul român poate decide modificarea Constituției! (R3media)

10. Cinci motive ca să donezi pentru o cauză (Lifecall).


  • MAGAZIN CRITIC se confruntă cu cenzura pe rețelele de socializare și pe internet. Intrați zilnic direct pe site pentru a vă informa, abonaţi-vă. Contactați-ne: aici.
  • Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un ,,Like” și să distribuiți pagina de Facebook.
  • Pentru o presă independentă, ne puteți sprijini cu o donație. Vă mulțumim!

  • MAGAZIN CRITIC – ziar de orientare conservatoareContează pe ȘTIRI ce contează

Lasă un răspuns