Autodenunț

Un misogin. Am fost făcut, zilele trecute, misogin deghizat în ortodox.

De Referendumul din 2018 am fost făcut intolerant cu sodomiții. Cretin, de cineva cunoscut care nu știa că mesajul de pe telefon era de la mine. Amenințat cu poliția pe inepția GDPR.

Recunosc. Sunt rău sau misogin, sunt LGBTintolerant, sunt incorect politic. Spun lucrurilor pe nume. Aduceți cătușele reale sau virtuale. Ștergeți-mi conturile social media, nu tolerez minciuna sau manipularea.

Sunt extremist, fanatic religios, habotnic. Nu sunt pe placul domnului președinte.

Sunt mincinos și fur și ucigaș. Am calitățile necesare să fiu un politician de succes, îmi lipsește doar ,,calitatea” iubirii de arginți. Nu sunt trădător. Nu distrug cu bună știință învățămîntul sau altceva bun din țara asta frumoasă, cu tineri ca Popovici. Mai am un defect: citesc, selectiv.

Nu sunt vrăjitor sau bețiv, nu fumez, nu mă droghez, dar sunt invidios, pătimaș, desfrînat.

Nu sunt lipsit de scrupule, am rușine de oameni și frică de Dumnezeu. Dar sunt mîndru, uneori mînios sau leneș.

Nu sunt smerit, nici cît ar trebui de milostiv.

Nu sunt feciorelnic, nu cunosc iubirea, sigur aș putea fi mai înfrînat, mai harnic, mai mulțumitor pentru toate binecuvîntările primite de Sus și mai blînd.

Nu am destulă nădejde sau credință cît un grăunte de muștar.

Rănesc pe cei dragi, iar uneori intențiile mele bune duc spre iad, nu spre raiul mult dorit.

Sunt toate acestea și întunericul din mine e adînc. Doamne, dă-mi înțelepciunea lui Solomon și adu Lumina și untdelemnul Tău peste rănile din sufletul meu! Fă-mă ca mucenicul de azi, Adrian, iar soție să-mi fie Natalia! Pe copiii noștri ferește-i de oamenii îndrăciți! De cei adormiți ai milă!

Cititorule, prietene sau nu, mă poți numi în fel și chip, sunt tot ce zic gurile rele sau bune despre mine. DOAR una nu sunt: nu sunt eretic!

Închei cu vorba unui părinte înțelept: Mergi în cimitir și blesteamă și înjură pe cei de acolo. Reacții?

Apoi mergi și vorbește-le frumos. Vreun răspuns? Nimic. Așa și prima dată. Așa să fii, ca mortul, și la laude și la jigniri. Primele să nu te ,,ridice” spre căderea mîndriei, cele din urmă să nu te tulbure. Așa aș vrea să fiu și eu…


  • MAGAZIN CRITIC se confruntă cu cenzura pe rețelele de socializare și pe internet. Intrați zilnic direct pe site pentru a vă informa, abonaţi-vă. Contactați-ne: aici.
  • Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un ,,Like” și să distribuiți pagina de Facebook.
  • Pentru o presă independentă, ne puteți sprijini cu o donație. Vă mulțumim!

  • MAGAZIN CRITIC – ziar de orientare conservatoareContează pe ȘTIRI ce contează

Lasă un răspuns