Ai dărui un interviu pentru a salva o viaţă? Fii Influencer pentru Viață!

Foto: Lifecall

Apreciam activitatea minunată a Adelinei Fronea de la primul său interviu acordat Asociației conduse de Alexandra Nadane. LifeCall are rostul ei dăruit de Dătătorul vieții tuturor.

Într-o zi primesc o invitație din partea Aureliei Oroviceanu, manager de proiect al ,,Influencer pentru Viață”. M-a surprins și onorat în același timp propunerea să devin voluntar LifeCall în noul lor proiect: Influencer pentru Viață. Dăruiește comunității interviurile “Pentru Viață”.  Am acceptat, conștient că nici un mic efort nu rămîne nerăsplătit într-o luptă pe viață și pe moarte. Moarte, la propriu, căci așa sfîrșesc pruncii avortați, omorîți brutal prin zdrobire, sfîrtecare, aspirare sau orice alte metode demonice. De cine? De mama lor, cea adesea împinsă de un partener (tatăl copilului) iresponsabil, ce refuză să fie bărbat, neasumîndu-și consecințele faptelor sale. Mama, cea care trebuia să fie leagăn și scut de răul lumii, alege moartea ființei micuțe din pîntece. Pîntecele, locul cel mai potrivit pentru apariția și creșterea omului devine loc de osîndă și mormînt.

Dacă sunteți conștienți, ca mine, că România piere și că doar iubirea și sprijinul femeilor în criză de sarcină salvează vieți, haideți în echipă! Data limită pentru aplicații este 15 septembrie.

Proiectul se desfășoară pînă în 31 octombrie și sunt disponibile 100 locuri.

,,Voluntarii vor avea ocazia să experimenteze cum este să fii influencer pentru Viață. Nimic nu se compară cu sentimentul de împlinire pe care îl ai atunci când susții o cauză bună, în care crezi cu adevărat. Și ce este mai important decât Viața?

În cadrul proiectului Influencer pentru Viață. Dăruiește comunității interviurile Pentru Viață voluntarii vor distribui interviurile ,,Pentru Viață” de pe canalul YouTube al asociației LifeCall, transmițând astfel mesajul LifeCall la cât mai mulți oameni din comunitate.

Voluntarii vor face postări sau chiar filmări live în Facebook/TikTok/Instagram în care să povestească care interviu LifeCall i-a impresionat sau i-a ajutat și în ce măsură. De asemenea, pot să povestească despre prietenii sau cunoscuții care au fost impresionați de unul dintre interviurile LifeCall și cum le-au fost de folos.

Voluntarii se pot înscrie în proiect indiferent de localitatea în care se află sau în diaspora.”

Despre ce obțin participanții, care este profilul voluntarului dorit și ce responsabilități are acesta sau ce rezultate ale învățării vom avea găsiți detalii pe pagina dedicată proiectului de pe hartavoluntariatului.ro. Totodată, pentru informații suplimentare, puteți trimite un mesaj la aurelia.oroviceanu@lifecall.ro.

Vă provoc să fim colegi în această minunăție de proiect!


  • Suntem cenzurați online/pe rețelele de socializare. Zilnic, puteți accesa site-ul pentru a vă informa/abona. Contactați-ne oricând. Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un ,,Like” și să distribuiți pagina de Facebook (conținut exclusiv).
  • Pentru o presă independentă/integră, sprijiniți-ne cu o donație. Vă mulțumim!

MAGAZIN CRITIC – ziar online cultural, conservatorContează pe ȘTIRI ce contează!

Lasă un răspuns