Sinuciderea asistată medical

Doxologia

„Sîntem prea mulți pe Pămînt“ – declară purtătorii de cuvinte proaste ai „elitei globaliste“; „otrăvim“ aerul planetei cu respirațiile noastre, mai exact ale celor 90% dintre noi, cei socotiți „locuitori inutili“… 

Concluzia neonazistă se subînțelege: fiind inutili și chiar periculoși pentru echilibrul planetar, trebuie să dispărem; cu cît mai repede, cu atît mai bine…

Mai bine?… Pentru cine?…

Pentru ei, desigur, plandemonicii fabricanți ai „virusului ucigaș“ din 2019 răspîndit spornic în 2020-2021 ca pretext pentru „vaccinarea“ pregătită minuțios. Guvernele lumii „civilizate“ au acționat unitar, la comanda păpușarului-șef impunînd injectarea cu argumente aiuritoare: responsabilitate, solidaritate, altruism…

Efectele plandemoniei sînt terifiante: mii de morți subite ale unor semeni în floarea vîrstei (https://www.theepochtimes.com/adults-aged-35-44-died-at-twice-the-expected-rate-last-summer-life-insurance-data-suggests_4711510.html?utm_source=newsnoe&utm_campaign=breaking-2022-09-07-one&utm_medium=email&est=SQ5MKxVuYyweErgZe1hu9z%2F3d9WMap5oIqn3ApLxhdnzy6rw5EG%2F%2BdpjIhVwxbz91eWGSQ%3D%3D ), greutăți nemaipomenite pentru îmbălsămătorii profesioniști, care au găsit în venele și arterele defuncților metri de formațiuni ațos-sîrmoase și un fel de chiaguri uriașe, pseudo-organice, încorporînd structuri lamelare, etc. (https://www.theepochtimes.com/foreign-metal-like-objects-some-appearing-as-graphene-family-superstructures-found-in-94-percent-of-people-who-took-mrna-vaccines-italian-doctors_4702330.html?utm_source=morningbriefnoe-ai&utm_medium=email&utm_campaign=mb-2022-09-07-ai-28&est=%2FL0D%2FUKPY35ETn2IYgM2I166jIttqwyOnrHTH2OCroz5pehlRWbGUt81O3%2BpuKTzPTMofg%3D%3D ) – Iată de ce „autoritățile sanitare“ interziseseră autopsiile!…

Un megaexperiment planetar cum n-a mai cunoscut omenirea vreodată, cu nimic mai prejos decît cele efectuate de monstrul Mengele, e în curs de desfășurare sub ochii noștri.

În timp ce eu mă cutremur și, alături de cîteva mii de conaționali, încerc să-mi păstrez mintea limpede și să aflu soluții rugîndu-mă Domnului nostru Iisus Hristos, ochii ținuți să nu vadă ai omului nou-covidic nici nu clipesc. El poartă în continuare masca „protectoare“ și e gata să mai primească-n braț – că de aceea-l are! declară oficialii americani – noi doze de seruri experimentale în timp ce-n măruntaiele sale cele vechi lucrează harnic și tăcut – bombe cu ceas fără a-și anunța ticăitul, dar la fel de eficiente precum acelea folosite de ticăloșii psihopați din filmele de groază…

Oficialii-organizatori ai megaexperimentului planetar tac mîlc dinaintea probelor ce s-au strîns și continuă să se strîngă, dar în întunericul minților au gata noi strategii: seruri proaspete, restricții etc., continuîndu-și programul pentru care au fost plătiți în avans: sinuciderea asistată medical.

Preiau o fotografie și îndemn la rugăciune și meditație.

Louisiana National Cemetery on August 20, 2021 in Zachary, Louisiana. (Mario Tama/Getty Images)

Mai tristă ca aceasta e însă cea a semenilor mei covidici din viitorul foarte apropiat (dacă Dumnezeu nu va interveni decisiv, alungînd ca odinioară, în altă turmă de porci, legiunile demonice din păpușarul-șef și din acoliții lui), așteptînd cuminți să le vină rîndul la porțile abatoarelor. Sînt vii trupește, dar morți sufletește prin frica paralizantă și prin încrederea oarbă în guvernanții demult cumpărați la kilogram.

„Știi că iadul s-a mărit?“ – îl întreba un nebun al orașului pe scriitorul Sergiu Ciocârlan. „Acum încap mult mai multe suflete acolo“[1] – conchidea el. Nebunul clar văzător avea dreptate, numai că el privea doar în jos.

Cînd l-am întrebat cîndva, împreună cu alți pelerini, la intrarea în chilia sa de la Mînăstirea Sfînta Maria din Techirghiol, pe părintele mărturisitor Arsenie Papacioc despre comunism, cu ochii săi luminoși, vocea calmă și ridicînd degetul spre Cer ne-a spus: „Comunismul a umplut Cerul de Sfinți“. 

Să ne rugăm, dar, Acestora să mijlocească și pentru noi, nevrednicii, pe lîngă Maica Domnului nostru Iisus Hristos, cea grabnic ajutătoarea, să zădărnicească planurile celor necredincioși aflați în solda potrivnicului!

București, 9 răpciune 2022


[1] Sergiu Ciocârlan, În nepocăința noastră, vorbim despre pocăință, în „Familia ortodoxă“ din mărțișor 2021, text reluat în vol. Menirea poporului român, Arad, Editura Icona, 2022, p. 29. 


  • Suntem cenzurați online/pe rețelele de socializare. Zilnic, puteți accesa site-ul pentru a vă informa. Contactați-ne oricând. Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un ,,Like” și să distribuiți pagina de Facebook (conținut exclusiv).
  • Pentru o presă independentă, sprijiniți-ne cu o donație. Vă mulțumim!

MAGAZIN CRITIC – ziar online cultural, conservatorContează pe ȘTIRI ce contează!

Lasă un răspuns